Струмица

Ја некој шо си го сака и цене градо а не како некој шо се разочарани оти музиката не и га погодиле у кафичо дек шо биле :helou:

Е може ли 3 години да не га погодуват. Преку к..... ми е веке од тва, истите песни/траки вртат низ сите кафичи, толко ли се глупи тие газдите да сменат нешто бе.

Нек си напраат, понеделник мак најт, вторник лав најт, среда рок нај, петок поп/рап најт сабота денс најт, или нека ги менат секоо недела различно да е.

Se sekjavam koo raboteshe diskoto KING u kulturnio dom i nekoo tipche koo ke go pogodeshe nekoo pesna,odma kineshe dolnata maice pa i bluzite,kolku goli si odaa ama togaj so drugi kurshumi se pukashe :pos2::pos2::pos2:,nemashe potreba od panciri...
Други времина бее тава...

Времињата денешни уште малко ќе траат. Свето запек ќе доживее, хаххахаха

Ако можам да бирам место за живеење, би ја избрала Струмица (после Велес секако). Луѓето се многу фини, друштвени, интересни. Имаат специфичен речник :). Последен пат бев пред 4ипол години (срам ми е да кажам), ама се надевам дека наскоро пак ќе имам можност да поседам неколку дена во Струмица.

Ajмо на Елена Ристеска у недела, зимам апарато. :vozbud:

Ne mozev da odoleam da ne se pozalam - kako moze bas vo Strumica da nema Kam market? Baksuz

Од толку дуќане кам маркет омфг
да кажаш море шо нема ај така и така :)

Не им кажуви бе, ќе ни га најдат ќе ни га запустат.

Кооперацијата е за нас селаците, се збираме вечер там играме карти и се мезаме посебна салама со вагета. :pos:
Мартадела чат-пат ак има оште поарно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom