Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Кејн повреден,Салах у животна форма,Додека не се повреди беа израмнети со голови,сега 2 утакмици Кејн аут,овој на една утакмица 100 гола и еве ти 4 гола предност и најверојатно златна топка со оглед на сите околности.Ќе го сруши и на Дрогба рекордот за најдобар африкански голгетер во една сезона.
:bravobe:
Не ми се верува,ама колку мерак ќе ми биде да му го сруши рекордот на глупакот Ширер од 34 голови.(42натпревари)Tој со 31 има огромни шанси(за 38 натпревари)

Кое ебачиште е Пеџа, сите теми ги еба на форумов.:busi:

Кејн повреден,Салах у животна форма,Додека не се повреди беа израмнети со голови,сега 2 утакмици Кејн аут,овој на една утакмица 100 гола и еве ти 4 гола предност и најверојатно златна топка со оглед на сите околности.Ќе го сруши и на Дрогба рекордот за најдобар африкански голгетер во една сезона.
:bravobe:
Не ми се верува,ама колку мерак ќе ми биде да му го сруши рекордот на глупакот Ширер од 34 голови.(42натпревари)Tој со 31 има огромни шанси(за 38 натпревари)

Златна топка? Да не претера малце...

Салах кога не е Јанг до него си ја пее I am like a bird од Natalie Imbruglia :icon_lol:

Да не ми скокнете, исклучителен играч, мислев дека има на почетокот почетничка среќа па ќе опадне ама ништо. Ќе треба Ливерпул набрзо да почне да освојува какви такви трофеи за да избегне Кутињо бр 2 сценарио.
"I'm Like A Bird" by Nelly Furtado. [emoji445]

Остатокот од мислењето е ОК. [emoji846]

Моменталнава ситуација е уште еден обид за спин на ДонеФ.:)[DOUBLEPOST=1521489762][/DOUBLEPOST]Почнаа постовите од недела да излегуваат.:popce:

Вака ако продолиме темава ќе има 2000+ страни.:)

Последно уредено:
Paul Pogba has scored 3 goals in all competitions this season. Roberto Firmino has scored his 4th of the season without looking at the goal.
29339953_2116433935049870_1910734613873950720_n.jpg

Спамајте бе, постовите ми се спојуваат, џабе спамам.

За златна копачка единствена конкуренција му е Меси кој има 4 гола помалку, но и 3 натпревари помалку изиграно.

А Де Геа нема ниту еден гол сезонава. Фирмино лом ги прави. Поајк е и од двајцата.

А Де Геа нема ниту еден гол сезонава. Фирмино лом ги прави. Поајк е и од двајцата.
Знам дека Де Геа ви е Господ и да не беше тој ќе се боревте за опстанок во Чемпионшип, ама до толку да очекувате и голови да почне да дава, жал ми е, но стварно е не реално. :(

Да ги викнеме партиските ботови од темата "Случувања во Македонија", да бидат од корист барем еднаш во животот.

Знам дека Де Геа ви е Господ и да не беше тој ќе се боревте за опстанок во Чемпионшип, ама до толку да очекувате и голови да почне да дава, жал ми е, но стварно е не реално. :(

Па колку што е реално да се споредуваат голови на играч кој игра во среден ред и на напаѓач, толку е реално да се споредува истото помеѓу голман и напаѓач.

Па не е при крај... ќе се појават нови 13, ама сигурно има крај и ова :D[DOUBLEPOST=1521490100][/DOUBLEPOST]А тогаш ако не се среди, сум наебал :(

Па колку што е реално да се споредуваат голови на играч кој игра во среден ред и на напаѓач, толку е реално да се споредува истото помеѓу голман и напаѓач.
Добро, у реду је. Не беше тоа поентава на досеткава. Чим се фати за тоа.. Ако е играч од среден ред не му е забрането со закон да дава голови. И Де Брујне и Али се мидфилдери па даваат голови. За 90 милиони срамота е само 3 голови да има дадено цела сезона.

Па не е при крај... ќе се појават нови 13, ама сигурно има крај и ова :D[DOUBLEPOST=1521490100][/DOUBLEPOST]А тогаш ако не се среди, сум наебал :(
Треба да се поминат постовите од недела и денешните.

Добро, у реду је. Не беше тоа поентава на досеткава. Чим се фати за тоа.. Ако е играч од среден ред не му е забрането со закон да дава голови. И Де Брујне и Али се мидфилдери па даваат голови. За 90 милиони срамота е само 3 голови да има дадено цела сезона.

И Де Брујн и Али се офанзивци, Погба не е. Нема врска цената со головите, кога за него не се приоритет головите. Ете во ПЛ е во топ 5 по асистенции, покрај вонземјаниве од Сити.

Е па што ако е голман, да не му е забрането да дава голови...

Изгледа на Кајгана има организирано натпревар во тресење глупости.

Може и овие што се маваат со замок и глупости да помогнат и коцкарите од кладилница.
Товарете ја Баерн протов Севила 1.9

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ама сепак не напоменуваш дека со асистенции е тука со фелава иако има дупло помалку изиграни минути зошто нема ти одговара аргументот. Налет тоа што Погба треба да игра подобро, сме констатирале сто пати дека е точно ама продолжувате да споредувате факти што ви одговараат само.
Де Брујн е каде каде поофанзивно настроен од Погба, Али па е повеќе втор напаѓач како Лампард на времето.. Иако пак еве напоменувам дека Погба треба да игра подобро, ставајте ги на вага сите аргументи кога споредувате.

Јунајтед е уште најголемо разочарување сезонава :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom