Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

P

Patience

Гостин
Кога ќе се затрескаш во некоја , да мислиш на неа нон стоп а од нејзина страна да не те ебе 2 посто како најлесно да продолжиш понатаму ??

Совет од некој што продолжил по долга врска или љубов ако може
Се затрескуеш у некоја друга.
Dude, there are plenty of fish in the sea...

Член од
7 септември 2016
Мислења
294
Поени од реакции
452
Се затрескуеш у некоја друга.
Dude, there are plenty of fish in the sea...
ми се врти цело време од дуле и коки Залудно е да се напијам у пм. Ептен текстов точен

Се надевам нема да се затрескам повторно вака ама, не е на арно

Член од
29 септември 2017
Мислења
178
Поени од реакции
102
Кога ќе се затрескаш во некоја , да мислиш на неа нон стоп а од нејзина страна да не те ебе 2 посто како најлесно да продолжиш понатаму ??

Совет од некој што продолжил по долга врска или љубов ако може
Јас имав долга врска и гадно раскинување. Тешко е да продолжиш понатаму некое време, ама потоа се навикнуваш и одиш понатаму. Се` се средува со време. Дај си време. Ама оваа ситуација и таа твојата (болдираното) не е иста. Полесно е да продолжиш понатаму ако немало ништо помеѓу вас (притоа си ја сакал/свиѓал), отколку после долга врска. Излегувај, забавувај се, веројатно имаш хобиња, исполнувај си го времето. Ќе ти помине полесно отколку што мислиш.[DOUBLEPOST=1521150815][/DOUBLEPOST]
Aj za mene pomosssss :)
Se poznavam so edna devojka dolgo vreme se druzevme onaka koga kako , deka ona na rab. ja na rab.
Vo poslednive nekolku meseci stana cesto druzenjeto , iskacaneto duri pocna mnogu da mi se sviga , mislam deka ne sum nejzin tip na coek (po toa sto i gi zanm prethodnite deckovci) ama ako ne se cueme ili ne si piseme vo denot TOA E NEVOZMOZNO , delime mnogu zaednicki mislenja i muabeti. Sto da napravam da mi bide devojka koga tolku mnogu imame isti mislenja.
Sekogas koga sum pocnuvam prv sum ja zaebuval rabotata do DNOTO.
Најголемата грешка што ја прават сите машки кои немаат самодоверба: „мислам дека не сум нејзин тип“. Глупости! Не си баба Ванѓа па да знаеш дали си или не си нејзин тип. Пробај да ја освоиш, поголема самодоверба малку во себе, подобро ќе е и за тебе и за неа (многу женски сакаат самодоверба во момците). Немој да се полниш сам себе со комплекси. Ако сакаш да си со неа, потруди се. Познавам луѓе кои се смениле ради дечко/девојка, како на полошо, така и на подобро. Што ако можеби не си некој ист како нејзините бивши, можеби ќе ја привлече тоа што си поразличен. Не губи време во самосожалување и трескање, оди и пробај да ја придобиеш. Убаво ти вика @MAJA 345 , суптилен флерт и слични ствари и ќе видиш како реагира.

Последно уредено:
Член од
15 март 2018
Мислења
7
Поени од реакции
1
Хммм она мислам дека има сватрно дека ми се свиѓа.
Една другарка вика да оставам да си дојде природно само да бидам стално со неа.

Член од
6 март 2018
Мислења
9
Поени од реакции
2
Можеби е ептен срамежлив. Или интуицијата те лажи. Пиши му пак јбг и пробај во живо.
Имаше една стално ја сретнував на едно место и си упатувавме погледи и многу ми правеше ќејф. Ја дознав која е, ја аднав, ме прифати. Цело време и го посетував профилот (не знам дали имала програмче), лајкови на се арно ама не и пишав прв. Камо таа да ми пишеше :sekcza:
Море срамежлив е типов пиши му пак размрдај го малку. Крај краева силувај го што кур :coffee:
Мене таа да ме силуваше немаше ни дома да кажам :love:
Хаха, јас ретко вака се замарам за некој, за овој се запнав па што сака нека биде, ке го силувам!:sneaky: Инаку му пишав ПАК и цел ден не ми врати, а уклучен беше, и ПАК му пишав во врска со тоа што не ми врати и ми пиша као имал нешто работа, не можел да врати. ЦЕЛ ДЕН. И го оставив, си викам ај батали, не е заинтересиран и другиот ден гледам 70 лајкови од него и уште толку ме изнервира.. Не сфаќам што му е поентата....

Последно уредено:
Член од
29 септември 2017
Мислења
178
Поени од реакции
102
Хаха, јас ретко вака се замарам за некој, за овој се запнав па што сака нека биде, ке го силувам!:sneaky: Инаку му пишав ПАК и цел ден не ми врати, а уклучен беше, и ПАК му пишав во врска со тоа што не ми врати и ми пиша као имал нешто работа, не можел да врати. ЦЕЛ ДЕН. И го оставив, си викам ај батали, не е заинтересиран и другиот ден гледам 70 лајкови од него и уште толку ме изнервира.. Не сфаќам што му е поентата....
Веројатно и стварно имал нешто работа. За разлика од вас женските (со чест на исклучоци), машките поретко едно мислат, друго кажуваат.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.226
That's the spirit :D
Или е ептен срамежлив или уште се двоуми.
Можеби му треба време стратегија да спреми. Ако работи во Македонија пат тогаш е затекнат од ситуацијава.
Јас кога ќе им пишам на некои одма одат офлајн и ги нема со часови. Сигурно се шокирани што типац како мене им пишал и од возбуда не знаат како да реагираат.Им треба време да се соземат и да смислат што понатаму. Мнозинството дури и по неколку месеци, а еве и години ми немаат вратено јбг преголем е шокот :(
Мое мислење, типот е заинтересиран. Пробај попиши му ако не реагира игнор. Ако после тоа те побара твој е. Ако не јбг нека го мава дома на постер од Бритни Спирс кога беше млада и згодна

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.242
Браво!Слушај женски совети и далеку ќе стигнеш!Наместо сега, да уживаш во плодовите на љубоФта,Ти..….:)...(си знаеш,најдобро!)

Член од
10 август 2013
Мислења
543
Поени од реакции
931
Лелеее да сум бил јас наместо тој, може и нешто повеќе би испаднало хахахахах :rolleyes:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Треба природно само да дојде да го ставиш твојот пенис во нејзината вагина па тријаш бушиш копаш :icon_lol:.

Член од
16 јануари 2018
Мислења
25
Поени од реакции
11
ми се врти цело време од дуле и коки Залудно е да се напијам у пм. Ептен текстов точен

Се надевам нема да се затрескам повторно вака ама, не е на арно
Штом не те рецка ни 2% гонија у ПМ. Немој во такви самобендисани на кои и носот да им падне нема да го кренат да се затрескуваш.
Али кога ќе падне таа нема да потстане. Најди си др. п..е. достојно за тебе нека и е криво после кога нема да ја е..ш.

Член од
7 септември 2016
Мислења
294
Поени од реакции
452
Штом не те рецка ни 2% гонија у ПМ. Немој во такви самобендисани на кои и носот да им падне нема да го кренат да се затрескуваш.
Али кога ќе падне таа нема да потстане. Најди си др. п..е. достојно за тебе нека и е криво после кога нема да ја е..ш.
фала многу

Член од
6 март 2018
Мислења
9
Поени од реакции
2
That's the spirit :D
Или е ептен срамежлив или уште се двоуми.
Можеби му треба време стратегија да спреми. Ако работи во Македонија пат тогаш е затекнат од ситуацијава.
Јас кога ќе им пишам на некои одма одат офлајн и ги нема со часови. Сигурно се шокирани што типац како мене им пишал и од возбуда не знаат како да реагираат.Им треба време да се соземат и да смислат што понатаму. Мнозинството дури и по неколку месеци, а еве и години ми немаат вратено јбг преголем е шокот :(
Мое мислење, типот е заинтересиран. Пробај попиши му ако не реагира игнор. Ако после тоа те побара твој е. Ако не јбг нека го мава дома на постер од Бритни Спирс кога беше млада и згодна
Е ништо пак му пишав, другиот ден ми врати. Сега малку покомуникативен беше од првиот, но сепак само две реченици свртевме и не се потруди да го продолжи разговорот, само така без врска ми одговараше. Само ми кажа дека бил на едно место каде што се сретнуваме и мене ме немало (да ме викнеше,ќе ме имаше). Така да готово веќе, се откажувам. Не знам што да направам веќе.:unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom