Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.527
Поени од реакции
18.431
Ne me ima iznevereno, toj e vo stranstvo vekje 3 meseci... Ja ostavil na cedilo pred edna godina... Prashav strucni lica... Vo golemaa depresija e i izgubila custva kon see vo zivotot ne samo kon mene...se sekjavaa ne e taja ko drug coek da e.. Hiperaktivnaa e ii odednash olade na site polinja vo zivotot, ne samo kon ljubovta...izgubii volja za ziveenje i see sho sakashe mu se izmesha.
Биполарна е, веројатно. Не ти треба такво срање у животот, али и тоа е искуство.

Член од
6 март 2018
Мислења
9
Поени од реакции
2
Здраво :) Ќе пробам да бидам најкратка. Има еден дечко, цело време се сретнуваме низ град, он ме гледа, јас го гледам и така со месеци. Многу, премногу ми се допаѓа, а мислам дека и јас него според мојата добра интуиција, и тие негови погледи по цели ноќи. Јас во вц, он по мене цело време,но не паднал муабет до сега.. Дознав кој е, го аднав, ме прифати. Му пишав прва, но не беше некако расположен за комуникација. Не сме разговарале повторно. Имам програмче кој ми го гледа профилот :rolleyes: Секој ден ми го гледа.. Лајкови на се.. А не ми пишува. Што да направам веќе не знам. Или не му се допаѓам, или е срамежлив.. Ама сакам да знам, да не се замарам ако не е заинтересиран.. :tapp:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Здраво :) Ќе пробам да бидам најкратка. Има еден дечко, цело време се сретнуваме низ град, он ме гледа, јас го гледам и така со месеци. Многу, премногу ми се допаѓа, а мислам дека и јас него според мојата добра интуиција, и тие негови погледи по цели ноќи. Јас во вц, он по мене цело време,но не паднал муабет до сега.. Дознав кој е, го аднав, ме прифати. Му пишав прва, но не беше некако расположен за комуникација. Не сме разговарале повторно. Имам програмче кој ми го гледа профилот :rolleyes: Секој ден ми го гледа.. Лајкови на се.. А не ми пишува. Што да направам веќе не знам. Или не му се допаѓам, или е срамежлив.. Ама сакам да знам, да не се замарам ако не е заинтересиран.. :tapp:
А да му пишеш ти? Или да почнеш муабет кога ќе се сретнете? Само така можеш да дознаеш.

Член од
6 март 2018
Мислења
9
Поени од реакции
2
А да му пишеш ти? Или да почнеш муабет кога ќе се сретнете? Само така можеш да дознаеш.
Па јас еднаш му пишав и како што кажав он така без везе ми враќаше, само ми одговори, не се потруди да започне муабет.. Ќе пробам во живо некако.. :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.373
Поени од реакции
43.185
Па јас еднаш му пишав и како што кажав он така без везе ми враќаше, само ми одговори, не се потруди да започне муабет.. Ќе пробам во живо некако.. :)
Можда е глупав, и тоа е една варијанта.

Член од
15 март 2018
Мислења
7
Поени од реакции
1
Aj za mene pomosssss :)
Se poznavam so edna devojka dolgo vreme se druzevme onaka koga kako , deka ona na rab. ja na rab.
Vo poslednive nekolku meseci stana cesto druzenjeto , iskacaneto duri pocna mnogu da mi se sviga , mislam deka ne sum nejzin tip na coek (po toa sto i gi zanm prethodnite deckovci) ama ako ne se cueme ili ne si piseme vo denot TOA E NEVOZMOZNO , delime mnogu zaednicki mislenja i muabeti. Sto da napravam da mi bide devojka koga tolku mnogu imame isti mislenja.
Sekogas koga sum pocnuvam prv sum ja zaebuval rabotata do DNOTO.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.225
Можеби е ептен срамежлив. Или интуицијата те лажи. Пиши му пак јбг и пробај во живо.
Имаше една стално ја сретнував на едно место и си упатувавме погледи и многу ми правеше ќејф. Ја дознав која е, ја аднав, ме прифати. Цело време и го посетував профилот (не знам дали имала програмче), лајкови на се арно ама не и пишав прв. Камо таа да ми пишеше :sekcza:
Море срамежлив е типов пиши му пак размрдај го малку. Крај краева силувај го што кур :coffee:
Мене таа да ме силуваше немаше ни дома да кажам :love:

Член од
15 март 2018
Мислења
7
Поени од реакции
1
Можеби е ептен срамежлив. Или интуицијата те лажи. Пиши му пак јбг и пробај во живо.
Имаше една стално ја сретнував на едно место и си упатувавме погледи и многу ми правеше ќејф. Ја дознав која е, ја аднав, ме прифати. Цело време и го посетував профилот (не знам дали имала програмче), лајкови на се арно ама не и пишав прв. Камо таа да ми пишеше :sekcza:
Море срамежлив е типов пиши му пак размрдај го малку. Крај краева силувај го што кур :coffee:
Мене таа да ме силуваше немаше ни дома да кажам :love:
Sto da I pisam ?????
Sekj den si pisuvame ili se slusame ili od 7 dena vo nedelata 5 sme zaedno na kafe na setane ovde onde , probuvm da ne I pisam , ona ke mi pise , ne e stramezliva komunikativna so sekogo.
Mene mi e kako da I pristapam do sega ne sum imal vakva slucka da mi se zasviga drugarka.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.413
Поени од реакции
3.242
Sekogas koga sum pocnuvam prv sum ja zaebuval rabotata do DNOTO.:pos:
Подобра ситуација за да се исправиш,ЗДРАВЈЕ!
...Само кажи и, што чувствуваш кон нејзе и уживај.Онака, само повеќе ќе се комплицираш!
Поздрав.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Sto da I pisam ?????
Sekj den si pisuvame ili se slusame ili od 7 dena vo nedelata 5 sme zaedno na kafe na setane ovde onde , probuvm da ne I pisam , ona ke mi pise , ne e stramezliva komunikativna so sekogo.
Mene mi e kako da I pristapam do sega ne sum imal vakva slucka da mi se zasviga drugarka.
Прво мораш да и покажеш дека не сакаш да си и другар. Неколку месеци дружба, па и може она веќе те смета за другар. Тоа ваљда се постигнува со суптилен флерт, некој поглед ваму таму и ќе видиш, ако ти возвраќа и се смешка, можеш поотворено да продолжиш.

Член од
7 септември 2016
Мислења
294
Поени од реакции
452
Кога ќе се затрескаш во некоја , да мислиш на неа нон стоп а од нејзина страна да не те ебе 2 посто како најлесно да продолжиш понатаму ??

Совет од некој што продолжил по долга врска или љубов ако може

Kajgana Shop

На врв Bottom