Струмица

Абе не за друго, ќе нема дека да пишат домашно следните генерации =)) ( до саа 80% пишаа у школото на одморто :) )

Хехе :)

А нели би требаало компјутерте да ги заменат тетратките? Значи домашното да се изработува на пс исто како по информатика домашните или проектите?
Саа чим ставии компјутери, не треба да употребувате тетратки.Зашо се они там? За шо ги ставии ? :toe:

За само поглупо да напраат не за друго. Вонка треба да чекаш цело време, досадно на часо нема место да си легнаш. За домашното как да не на писи ке е, дек тва е ного за тие про.

Саа и програмски ка гледам на компилер од 96та работаме, се е јасно. Физика сме 12 души, у пм, 5 пати ке не испитува, па и блок часови ни ставии...ццц...

Ае да ви се претставам шо говораах јас за мојта песна нешто... :)

ORAS001 - Ora Selections Vol.1

Tака се вика изданието и се состоо од траки на нови артисти (како мене) и ќе излезе у продажба следнио месец...

tracklist:

1)Kiksu & Ivan Nikusev - Macedonia
2)K.I.R. - Quantum
3)Gabriel Cazali - Beanstock

Значи мојо алијас е Kiksu, а песната е копродуцирана со еден другар од Скопје и се вика Македонија, поради нашио патриотизам.

Mожете да слушнете еден дел од песната на тај линк. Нашата песна е првата од трите, одма на почетоко га слушате, така летна прогресив, трајбал трака. Enjoy

За само поглупо да напраат не за друго. Вонка треба да чекаш цело време, досадно на часо нема место да си легнаш. За домашното как да не на писи ке е, дек тва е ного за тие про.

Саа и програмски ка гледам на компилер од 96та работаме, се е јасно. Физика сме 12 души, у пм, 5 пати ке не испитува, па и блок часови ни ставии...ццц...

Ke ве изедеееееееее:toe:

абе ај пеза е , секој час вонка и незнам зашо ги ставии тии ком ка 1 дали ке ги оклучаме

Аj не говореjте глупости, шо как.. пак има некоj шо знаа да ги користе..
Ама аj, арно викате шетане глупости, ќе доо ред тест да прааш не можаш да спремаш нешто по зидовте, по клупите да шараш.. :D

A да ви дадам jас Turbo Pascal да пишате домашно у тетратка ..
Oдма ќе ви се смене мислењето.. :P

Аj не говореjте глупости, шо как.. пак има некоj шо знаа да ги користе..
Ама аj, арно викате шетане глупости, ќе доо ред тест да прааш не можаш да спремаш нешто по зидовте, по клупите да шараш.. :D

A да ви дадам jас Turbo Pascal да пишате домашно у тетратка ..
Oдма ќе ви се смене мислењето.. :P

Омг, у тетратка? СЛАБО ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! И какво TP, у Free Pascal Compiler треба да работаме, а не у тај од 96та.

Ае да ви се претставам шо говораах јас за мојта песна нешто... :)

ORAS001 - Ora Selections Vol.1

Tака се вика изданието и се состоо од траки на нови артисти (како мене) и ќе излезе у продажба следнио месец...

tracklist:

1)Kiksu & Ivan Nikusev - Macedonia
2)K.I.R. - Quantum
3)Gabriel Cazali - Beanstock

Значи мојо алијас е Kiksu, а песната е копродуцирана со еден другар од Скопје и се вика Македонија, поради нашио патриотизам.

Mожете да слушнете еден дел од песната на тај линк. Нашата песна е првата од трите, одма на почетоко га слушате, така летна прогресив, трајбал трака. Enjoy

Коментар.... Супер шо не си га објавил како сингл. Оти некако ми стоо как чил-аут, кул-даун трака. Ај саа концентрири се на некој денсфлор дестројер. :) (ај кајнда форгат д мегамикс, ту мач тајм плеинг принс оф персиа) :)

Коментар.... Супер шо не си га објавил како сингл. Оти некако ми стоо как чил-аут, кул-даун трака. Ај саа концентрири се на некој денсфлор дестројер. :) (ај кајнда форгат д мегамикс, ту мач тајм плеинг принс оф персиа) :)
Фала на коментаро... Иначе направих и транс верзија на траката 138 BPM е. Тва ак не те размрда не знам шо. :)

Jа га кој сака да га слушне, скратих га на неколко делови и околу 2 и пол минути е :)

http://www.speedyshare.com/904584440.html

За жал таа верзија нема да се издаде, оти не одговара на стило на label-о.

ееее виде ли сте какво е осветлано кај младинска тама кај комуналец ного е јако

ного е јако ка одаах на школо гледаах ги местаа..супер е само да не ги сокрше некој оти има и таков покварен народ.
Иначе и таа фонтанта е за чистене некни поминах од тама грозотии е ...

ѓупци секој ден се бајнат .... сите фоната шо се и струмица полни се со ѓупчина ,
а тама кај младисна ка флеваш си миш си у париз :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom