Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако може Смолинг да е во потесен круг за играч на месецов, зашто Салах да не е најдобар у историја?

Ако може Смолинг да е во потесен круг за играч на месецов, зашто Салах да не е најдобар у историја?
Па не дека не е смешно и тоа. Само што има една цака која не ја видовте а се напаливте, не е тоа шортлист за најдобар играч од лигата, туку од ПФА.

Најтотенхем работа што би можела да се случи сега е завршување на 4то место, Челзи титула ЛШ и Арсенал титула ЛЕ. Слободно Леви може потоа алт ф4 да направи и да не помисли на фудбал до крај на живот.

tenor.gif

Никој африканец до сега во ПЛ немал подобра една сезона во ПЛ од моменталнава на Салах. НО, за да биде најдобриот во историјата на ПЛ, треба барем 5-6 сезони да игра на врвно ниво. Смешно е со 7 одиграни месеци во ПЛ да го етикетираш како најдобар во историјата, а пред него играле играчишта како Туре, Дрогба, итн.

Ама ако може Смолинг... :icon_lol:

:pos:

Последно уредено:
Никој африканец до сега во ПЛ немал подобра една сезона во ПЛ од моменталнава на Салах. НО, за да биде најдобриот во историјата на ПЛ, треба барем 5-6 сезони да игра на врвно ниво. Смешно е со 7 одиграни месеци во ПЛ да го етикетираш како најдобар во историјата, а пред него играле играчишта како Туре, Дрогба, итн.
2009/2010
29 голови
10 асистенции
Златна копачка
Титула ПЛ

2009/2010
29 голови
10 асистенции
Златна копачка
Титула ПЛ

Е добро де, на 9 кола до крајот Салах има 24 гола и 8 асистенции и скоро сум сигурен дека може да оди над 30 лигашки гола сезонава.

Е добро де, на 9 кола до крајот Салах има 24 гола и 8 асистенции и скоро сум сигурен дека може да оди над 30 лигашки гола сезонава.

А титула? :D

Салах е крив шо нема да освои титула сезонава.
Не е битно тоа, ете нека има Салах по неколку голови и асистенции плус, пак не може според мене да се каже дека е подобра од сезоната на Дрогба, кога на крај ќе му фали најбитното.
Исто како што на Кејн му се џабе златните копачки изминативе сезони, одма би ги мењал за титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom