Струмица

Аје, убаво да спииите вечер, ја ви нешто за пред легнуване. :vozbud:

супер што си се потрудил, ама мора да работиш уште многу за да стигнеш до некое про ниво!
Не дека не ми се аресе, ама има некои грешки (според мене), прво, на почетоко ме потсеќа на Трафик (Тиесто) па ак стане позната и плагијат ќе ти га напраат да е, второ трае 9мин речиси шо значи ќе ти досаде се тва па тва да го слушаш, има 3-4 дела шо цело време се повтарат и на многу места непотребно е додаден бас, со шо се губе мелодијата, не знааш на шо повеќе да обрнаш внимание, дали на басо или на ритамо! Се надевам критиката ќе га сфаташ најдобронамерна и оти ного скоро ќе слушнаме Страшна Песна!:vozbud::helou:

супер што си се потрудил, ама мора да работиш уште многу за да стигнеш до некое про ниво!
Не дека не ми се аресе, ама има некои грешки (според мене), прво, на почетоко ме потсеќа на Трафик (Тиесто) па ак стане позната и плагијат ќе ти га напраат да е, второ трае 9мин речиси шо значи ќе ти досаде се тва па тва да го слушаш, има 3-4 дела шо цело време се повтарат и на многу места непотребно е додаден бас, со шо се губе мелодијата, не знааш на шо повеќе да обрнаш внимание, дали на басо или на ритамо! Се надевам критиката ќе га сфаташ најдобронамерна и оти ного скоро ќе слушнаме Страшна Песна!:vozbud::helou:

А бе не е од него таа..дека залута..:pos2::pos2:..Важна е идејата...:wink:
Serenity - Armin van Buuren ft. Jan vayne(така се вика траката):helou:

Ти свесен ли си какви глупости истресе?!

Serenity од Аrmin van Buuren.

Песната е прогласена за класика од тај жанр, химна на Sensation 2005...
Боже сачувај... Коо не сте компетентни не пишувајте.

Ја го тај шо "треба оште да работе за да биде про".

Aj aj, дешават се грешки.. :)

Ko сме там.. последното сензејшн го имам дома и се.. и не сум го гледал :toe:
Незнам как не мее фанало мерак.. иначе 2005 шо беше.. е тава е нешто. :drk:
Со тава цд се релаксирам :vozbud:

Omg, omg. lol !! :pos2: Ај простено ти е. Од саа ке нагласувам дека не се мои тие шо ке ги постирам. :pos2:

За Sensation... 2008 не ги бива. Амстердам и Чиле ги слушах, ич не ги бива, дали оти ного повеке хаус пуштат, 2005 ииим го на двд мегамиксо на white и black, закон е. Треба другите да ги слегнам да виим какви се.

дали може да ми кажете за некој добар и ефтин хотел или мотел во Струмица???
Сакам да идам наредниов викенд, а не можам да најдам ништо на нет.

Е објасни му де ако толко знааш, и нии знааме да наброоме, ама човеко тере информации, подетално објаснени.

арно де дешава се:)
ој слуши га у 3 вечерта, чеки 15мин да се исплне, и цело време дум дум на почетоко, па 9мин траа, дум дум, и најдобра да е ќе и најдаш маана:)
п.с. абе "знајаах" јас за песната, ама да видам как ќе реагирате вие:jaj:

дали може да ми кажете за некој добар и ефтин хотел или мотел во Струмица???
Сакам да идам наредниов викенд, а не можам да најдам ништо на нет.
4. Хотел "Сириус" - Струмицалоциран на 1 км од центарот на Струмица
Број на легла: 150
Број на соби: 71
Вид на објектот за сместување и категоризација: Хотел со четири ѕвезди
Година на изградба: 1998година
телефон: 034/345-141; 345/142 и факс 034/345-143

5. Хотел "Тивериопол" – Струмица ул. Братство и Единство
Број на легла: 72
Број на соби: 36
Вид на објектот за сместување и категоризација: Хотел со три ѕвезди
Година на изградба: 2005 година
телефон: 034/340-421;

5. Хотел "Илинден" - СтрумицаУл "Гоце Делчев" бб
Број на легла: 16 легла
Број на соби: три двокреветни, две трокреветни и една четворокреветна соба
Вид на објектот за сместување и категоризација: пансион
Година на изградба: 2004
тел 034/348-000 и 034/340-010

6. Мотел "Траншпед Македонија" - Струмица (Терминал Струмица)Ул. "Климент Охридски" - 105
Број на соби: 4 апартмани и две двокреветни
Вид на објектот за сместување и категоризација: мотел
Година на изградба: 1992 година
Тел. 034/322-913
Рецепција: 034/344-241
http://www.motelterminal.com/

па 9мин траа

Епа ако не си обожавател на таква музика, арно шо си издржал 9 мин, иначе сензејшн самио настан трае 24 саата, и е поделена на бела и црна вечер. А се организира у поголемите држави, најпопуларно е у Холандија таму се права најдобро, дрога, пиене и.т.н а други држави се Германија, Швајцарија, Полска.... :D:D:D:D :)

Епа ако не си обожавател на таква музика, арно шо си издржал 9 мин, иначе сензејшн самио настан трае 24 саата, и е поделена на бела и црна вечер. А се организира у поголемите држави, најпопуларно е у Холандија таму се права најдобро, дрога, пиене и.т.н а други држави се Германија, Швајцарија, Полска.... :D:D:D:D :)
Најчесто у Амстердам погодих ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom