Ted Dettman4e
Real Optimist
Таква музика не е за сите...Право Oblivion ме ареса траката...:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
супер што си се потрудил, ама мора да работиш уште многу за да стигнеш до некое про ниво!Аје, убаво да спииите вечер, ја ви нешто за пред легнуване.
супер што си се потрудил, ама мора да работиш уште многу за да стигнеш до некое про ниво!
Не дека не ми се аресе, ама има некои грешки (според мене), прво, на почетоко ме потсеќа на Трафик (Тиесто) па ак стане позната и плагијат ќе ти га напраат да е, второ трае 9мин речиси шо значи ќе ти досаде се тва па тва да го слушаш, има 3-4 дела шо цело време се повтарат и на многу места непотребно е додаден бас, со шо се губе мелодијата, не знааш на шо повеќе да обрнаш внимание, дали на басо или на ритамо! Се надевам критиката ќе га сфаташ најдобронамерна и оти ного скоро ќе слушнаме Страшна Песна!:helou:
Ти свесен ли си какви глупости истресе?!супер што си се потрудил, ама мора да работиш уште многу за да стигнеш до некое про ниво!
Не дека не ми се аресе, ама има некои грешки (според мене), прво, на почетоко ме потсеќа на Трафик (Тиесто) па ак стане позната и плагијат ќе ти га напраат да е, второ трае 9мин речиси шо значи ќе ти досаде се тва па тва да го слушаш, има 3-4 дела шо цело време се повтарат и на многу места непотребно е додаден бас, со шо се губе мелодијата, не знааш на шо повеќе да обрнаш внимание, дали на басо или на ритамо! Се надевам критиката ќе га сфаташ најдобронамерна и оти ного скоро ќе слушнаме Страшна Песна!:helou:
4. Хотел "Сириус" - Струмицалоциран на 1 км од центарот на Струмицадали може да ми кажете за некој добар и ефтин хотел или мотел во Струмица???
Сакам да идам наредниов викенд, а не можам да најдам ништо на нет.
па 9мин траа
Најчесто у Амстердам погодих ли?Епа ако не си обожавател на таква музика, арно шо си издржал 9 мин, иначе сензејшн самио настан трае 24 саата, и е поделена на бела и црна вечер. А се организира у поголемите држави, најпопуларно е у Холандија таму се права најдобро, дрога, пиене и.т.н а други држави се Германија, Швајцарија, Полска....![]()
![]()