Струмица

Да ти даам сликички и неко клипче од вечерашниве журки, знам оти ти се умилени. :vozbud:
Ајде аплоадири ги, да виде народо шо атмосвера имаше :) И клиповите и сликичките :wink:

Да ти даам сликички и неко клипче од вечерашниве журки, знам оти ти се умилени. :vozbud:

Ај, јас имам некој дупликат сликички па ак сакаш ке се менаме. :pos2:

Ајде аплоадири ги, да виде народо шо атмосвера имаше :) И клиповите и сликичките :wink:

Глупо беше.. A и слаба посетенос за разлика од другите пати..
Как и даа..

Јован: типчето плејбек рокаше..

98638311ff5.jpg

95395574aq8.jpg

90564493uf5.jpg

-Kлипче: http://rapidshare.com/files/141738760/jovan1.AVI.html

Бушавите:) :

51998479og0.jpg

98143133rn7.jpg

-Kлипче: http://rapidshare.com/files/141740501/select2.rar.html

Елвиро не го снимувах, Врчако и компаниита од платинум па ич оти не се задржах там ного.. важно на врчак капичката му беше на главата. :)
Се извинувам ако нее арен квалитето ама колко толко се глее..
поз

Чувеци точно ли е оти Snow Patrol ќе имале концерт у Скопје ?

Кој знаа повеќе нека пише. Ќе свршам ако дојдат ... :vozbud::vozbud::vozbud:

band_shot-5-LRG.jpg

Скопјани значи во право се што ни викат провинцијалци и селачишта. Вчера така случајно се шетам низ центарот кога го гледам Боки 13. И најнормално,дегенот го гледам втор пат во живот и после десет секунди го тргнав погледот од него,а останатата маса на луѓе почна иронично да се смее и да го гледе,да се врте,да се дере, си мислиш толлу големо внимание треба да му се оддаде на него,до кога бе така? провинцијалско однесување,замисли да дојде некоја америчка фаца што ќе се случи? ЧУДО

Чувеци точно ли е оти Snow Patrol ќе имале концерт у Скопје ?

Кој знаа повеќе нека пише. Ќе свршам ако дојдат ... :vozbud::vozbud::vozbud:

Официјалната страна не им работе. Проверих јас на myspace неможаах да најдам информации дали ќе идат или не. Ако имаш профил на мајспејс пиши им и пити ги :helou:

http://www.myspace.com/snowpatrol

Скопјани значи во право се што ни викат провинцијалци и селачишта. Вчера така случајно се шетам низ центарот кога го гледам Боки 13. И најнормално,дегенот го гледам втор пат во живот и после десет секунди го тргнав погледот од него,а останатата маса на луѓе почна иронично да се смее и да го гледе,да се врте,да се дере, си мислиш толлу големо внимание треба да му се оддаде на него,до кога бе така? провинцијалско однесување,замисли да дојде некоја америчка фаца што ќе се случи? ЧУДО

Е да, такви сме за жал. Знам имаше и некој од страна, не од струмица напишано оти ка дојделе у струмица така со подолги коси со скејтове сите како некои вонземјанци ги гледале. Според мене тва ни е малце лоша страна.

Шефе јас у Охрид го видех лани иста песна беше. Шо беше најинтересно народо се слика со него и после се помочува од смех. Таа тее :wink:

Цела работа е да се сликат со него и ја ке ги стават на пријатели, хи5 демек видејте ме јас со боки 13 :tapp::nesvest:

Боки да го сретнам ќе бегам како од ѓавол... Не дај Боже да се сопне од штиклите да се стркаља накај мене...

Нема иднина за тај човек, ак не го утепа некој ќе умре од булимија.

После ного години ќе ги лажаме децата.. Деца коо грме Господ го тркаље Боки на небото.

А шо било ВАЦ ЗАП на нокта. Јован ка кажувал, АЈ 6ТА ПЕСНА:tapp::tapp:
Е ТИЕ СЕ ПЕАЧЕТО У МК:tapp::nesvest::kesa:

Аје, убаво да спииите вечер, ја ви нешто за пред легнуване. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom