L
lleeoo
Гостин
Po iskreno od ova zdravie bravo bratko@Sportage Brat, i ti i povekjeto tuka koi mi gi napagjate klimite ste prokleto vo greshka za edna mnogu ama MNOGU vazna rabota. Pogledni gi site moi postovi nanazad, ama site, i vidi dali vo barem eden post baram sovet za koja klima da ja kupam. Tuka greshite site koga mi velite deka ne sum poslushal sovet, a sovetot na site go poslushav, a toa e da se gream na klimi, i toa go odluciv bash radi toa shto me sovetuvaa site tuka. Vtorata rabota za koja shto nikogas ne sum razmisluval, a sega sekojdnevno razmisluvam blagodarejki na ovoj forum e toplotna izolacija, i toa ke e slednoto neshto shto ke go napravam.
A vo nitu eden moment, na nitu eden clen tuka ne go prashav za koja klima da ja kupam, zatoa shto toa prashanje e esktremno subjektivno i jas sam si razgleduvav klimi i sam si odluciv za klimite i sum presreken shto bev vo moznost da kupam 3 klimi od fucking Mitsubishi!!! I pak da go vratam vremeto, pak istite klimi ke gi kupam. Zoshto? Zatoa shto e MITSUBISHI! I za razlika od nekolku lugje tuka, jas na nikoj nikogas ne go napadnav, ne mu se podsmevav, nitu sum mu rekol neshto za nivniot izbor na klima tuku mene mi se nafrlija kako volci nekolku lugje koga kazav shto sum kupil. Koj kolku moze, tolku ke si plati. Jas mozev 3 Mitsubishi, i si staviv 3 Mitsubishi i fala mu na Gospod za toa.