Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Канте бил болен.
Уф, добро е, ако беше повреден познавајќи го Конте можда немаше ни со Барса да го игра...

И зошто бе Баркли не е ни на клупа? :( Ќе биде и он ко Џилобоџи за некоја година :D[DOUBLEPOST=1520179186][/DOUBLEPOST]Вака така сврза месец дена без играње Бакајоко :D

Chelsea's best kept secret :icon_mrgr:

Тамам да влезе од клупа против Барса и да ја реши :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1520180108][/DOUBLEPOST]
CwePHKW.png

Последно уредено:
Играат ко да се никој, ко да не беа шампиони ланската сезона!

Страмота ми е да ги гледам.

Толку ли е тешко да се нападне упм

Глеа некој бе? :D

Да се надеваме ако влеземе во ЛЕ дека ќе ни се падне некоја екипа ко Динамо,Лудогорец,АЕК, Партизан и слично, па да го гледаме...кој и да ќе ни биде менаџер до година и кој и да ќе ни биде најдобар играч после Хазард :D :D

Како ви се свиѓа Кристенсен???
Ќе си газе за реваншот со Барса.

Овој е највероватно и заѓња сезона што сам верно пратија Челзи.
На лето ќе га намавав Контета, највероватно сас њега и Хазард ќе си фаќа у Реал(и фала Богу, Челзи тоне, греота е такв играч да биде опкружен сас мољци како Кехила, Барклита, Хахајоко и остала багра)..
Надам се дека и брат ми Вилиан и Азпи ќе си фатив убави клубови и тој е тој од Челзи.
А посебни циркуси ќе бидев ако га стварно доведев Луиз Енрике, човек кој покажа и у Рому и Селта Виго дела Мадре или куде и да беше у тија слаби екипе дека врску нема. Тој што га правеше у Барсу беше искључиво ради трио у напад што даде 150 гола, што екипа на Челзи га постиза у две сезоне.
РИП.

Повторно без класичен напаѓач и повторно игра без резултат. Здравје, прва замена во 80та мин. и тоа Азар надвор, еден од оние играчи кои можат нешто да променат на теренот! Исто како пред една недела, и концептот на игра уште толку ќе се наруши.
Тактикиве му се ужасни.......

И Мозес промаши цел гол од 3 метри! :facepalm:

Овој е највероватно и заѓња сезона што сам верно пратија Челзи.
На лето ќе га намавав Контета, највероватно сас њега и Хазард ќе си фаќа у Реал(и фала Богу, Челзи тоне, греота е такв играч да биде опкружен сас мољци како Кехила, Барклита, Хахајоко и остала багра)..
Надам се дека и брат ми Вилиан и Азпи ќе си фатив убави клубови и тој е тој од Челзи.
А посебни циркуси ќе бидев ако га стварно доведев Луиз Енрике, човек кој покажа и у Рому и Селта Виго дела Мадре или куде и да беше у тија слаби екипе дека врску нема. Тој што га правеше у Барсу беше искључиво ради трио у напад што даде 150 гола, што екипа на Челзи га постиза у две сезоне.
РИП.
А знаеш дека имаше шпекулации дека Белети би му бил као демек асистент на Луис Енрике и дека би имал солиден удел во менаџирањето заедно со Енрике? :D
Комедии :D[DOUBLEPOST=1520184825][/DOUBLEPOST]Прави мушкарци сега не ставаат напаѓач туку мушки го вадат Хазард и го ставаат Кејхил.

#YOLO

Последно уредено:
А знаеш дека имаше шпекулации дека Белети би му бил као демек асистент на Луис Енрике и дека би имал солиден удел во менаџирањето заедно со Енрике? :D
Комедии :D
Знам, чита по твтиер.
И тој не асистент, него технички директор, тој што работеше Еменало што и да беше.
Да не беше трагично, ќе беше смешно што би кажаја типичан македонац.
:popce:

ИЗВАДИ ГО ЕБАНИОТ ПЕДРО БЕ ЛЕЛЕ ЌЕ СЕ ОТРУЈАМ ОВА ЛИ Е ИГРАЧ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА

ПА УШТЕ И ДОНЕВ У ПРВ ДЕЛ ОД СЕЗОНА БЕШЕ ОПТИМИСТ ЗА ОВОЈ

ЛЕЛЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ВО 2018 ОЧЕКУВАМЕ ОД ПЕДРО ДА НИ БИДЕ ГЛАЕН ИГРАЧ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ЕЈ

ИЗВАДИ ГО ЕБАНИОТ ПЕДРО БЕ ЛЕЛЕ ЌЕ СЕ ОТРУЈАМ ОВА ЛИ Е ИГРАЧ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА

ПА УШТЕ И ДОНЕВ У ПРВ ДЕЛ ОД СЕЗОНА БЕШЕ ОПТИМИСТ ЗА ОВОЈ

ЛЕЛЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ВО 2018 ОЧЕКУВАМЕ ОД ПЕДРО ДА НИ БИДЕ ГЛАЕН ИГРАЧ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ЕЈ
Ти што викаше да не се нервираме највише се нервираш.:ROFLMAO:

У средина дали иаме играчи?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Пред пар месеци:
ЕПтен утакмици играме....тоа е, умор

Сега:
То е, Сити играа 3 меча во последните 7 меча а ние едвај еден........сепак повеќе беа влезени во натпреварувачка форма

П.С. Мозес и Педро НЕ ПОСТОЈАТ последниве утакмици....[DOUBLEPOST=1520185715][/DOUBLEPOST]
Ти што викаше да не се нервираме највише се нервираш.:ROFLMAO:
Море не се нервирам 99% од утакмицава, али не можам да не опцујам ко ќе видам нешто ептен лошо :D
На пример за примениот гол не се нервирав....ама ко ќе видам како ќе упропастат некоја контра не можам да не се нервирам :D

А особено со Барса како што очекувам лесно да изгубиме ако вака останеме 1-0 до крај....богами би се нервирал и тогаш за заебани шанси..

Али јбг, некад разумот оди надвор :D Фала богу дека не е за нервирање клубов :D

Конте ретарду ни еден како бе покрај Жиру и Мората ти го ставаш Педро што курац им е на тренерите во Челзи 1 сезона освојуваат Пл следната пропали. Можеше дури и со Жиру и Мората да почне да нападне а не вака.
Конте аут!

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Иаме сеа пак цела недеал до другата утакмица.

Живо ме интересира што ќе се дешава. Дали пак ќе добијат одмор...дали ќе добијат потешки тренинзи..кој знае..

И што мислите, дали ако изгубиме и од Барса и од Лестер би го отпушиле Конте?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom