Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ама позитивно што играме против Сити...
Па да не не ? :D
Ако тепа Челзи вадиш дрес од Челзи, ако тепа Сити вадиш дрес од Сити, ако заврши нерешено среќен си што победил фудбалот.

Секако нашите нема да изгубат :vozbud:

Наводно Баркли е здрав и ќе биде на клупа против Сити.

Кој вели дека нема позитивни работи :D :icon_lol:

Дриблинзи статистика:

84baxivjqcj01.jpg

П.С: Фали оваа хемија во тимов :(
[DOUBLEPOST=1520021776][/DOUBLEPOST]Изгледа Донев изгубил некоја кладба штом го нема :(

Конте на пресот не кажа ништо посебно.

Луиз, Бакајоко и Ампаду се повредени и нема да играат.

Баркли е достапен.

Ништо друго :D

Се надевам сите очекуваме пораз во недела и сме свесни дека не е крај на свет и со пораз и уште сме во борба за топ 4 до крај.

Па сега ако не изненадат..што да не..овој Конте тип на фудбал знае да вроди со плод против вакви екипи, само прашање е играчите колку ќе изиграат на ниво. Ако се сите посветени можеби и би можеле нешто што да не..[DOUBLEPOST=1520021810][/DOUBLEPOST]A џабе го пишав ова дека ќе ми ги спои постовиве и никој нема да го прочита ова :D

Последно уредено:
Многу тешко да фатиме 4то место оваа година богами,еве Тотенхем си водат сигурно и Ливерпул ќе тепаат ние си останавме 5то местенце [emoji53].
Утре ако не покажат желба за победа комотно нека се опростат од сезонава.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

А Шурле да го вратиме??? :cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious::cautious:[DOUBLEPOST=1520096504][/DOUBLEPOST]Уште од тој трансфер рок се гледаше дека ќе дојдеме до ова дереџе и тимов нема никаква анализа и очекувања на долг рок а контакт со било каква визија имаат само кога гледаат Евросонг :/
Единствен план им е да изградат стадион. Се друго небитно. Градежна фирма Челзи.

Него....за друго дојдов..

Откако дојде новиов тренер на Свонси Абрахам скоро и уопште да не игра... :( Ќе треба во некоја друга екипа да се праќа догодина, мислам во Вест Хем на пример не би било лошо...или Ватфорд..ма да ете, има пар добри екипи ко за него, уште една ЕПЛ позајмица догодина добро би му дошло..па после тоа ако се докаже се надевам ќе добие шанса и во тимов барем како втора опција што да не

Последно уредено:
Денес победуваме во 90+ минута товарете си ја 2 5 коеф.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Заборавив Донев како ја сонува овој пат?

Kante?
Pa lazna devetka? Koj kur?
Da si prasa brat mi Konte da igra ss napadaca. Pa ke se blamiramo.

Озбилно бе конте се пореметил...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom