- Член од
- 12 март 2015
- Мислења
- 1.569
- Поени од реакции
- 3.215
јас ќе ти кажам една работа другар, во право си.Фала боже што не го затворија беќо, многу сум среќен, еве им пратив порака на сите роднини во странство, им реков овде можеме во рамо да ги доприме полицајците, дури можеме да ги нападнеме.
Какви права имаме, не можам да си верувам...
поштените албанци (освен ако не глумиш лудило) имаат далеку поголем морал и самопочит од ѓубрето асани. тој е резил за секој чесен албанец во државава. секој кој има барем малку морал и стои до себе ќе ти го каже истото.
јас познавам многу добри албанци, честити и работливи луѓе, домакини, а не некој сурат кој млати жени пошто не му станва курето.
во оваа држава секогаш сте биле добредојдени и живеете на тој начин, влакно не ви фали.
е сега му текнало таму на некој љуБчо заедно со некој Џафери да прават ујдурми 2001 па не закрвија едни со други. дури ни направија и војна.
од тогаш па наваму во оваа држава не смееш да писниш против албанец, а сите албанци или маќедонци кои неправедно легнале во затвор тоа го сториле од едноставна причина што некој ги шитнал. ете тоа ти е политиката и политичарите.
и сам знаеш дека ахмети и сите оние кои во 2001 беа борци за слобода дебело се нафатираа со париња и дека ама баш кур ги боли за мене и за тебе.
во оваа држава народот е ебаната страна ~ ете ТАКВИ политичари имаме и гласаме.
а вакви инциденти како со детево НЕ смеат да поминат тек така. замисли да е твој/мој брат...? зошто некој да го избоди со нож? која е потребата?
и да, без разлика што си албанец ~ а јас македонец, утре и македонец да избоди албанец ќе речам дека е гнида и дека треба да се уништи.
не можи во 21 век некоја амеба да изиграва рамбо по улици и да страдаат невини луѓе. тоа не смее да се оправда.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk