Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
И за крај за вмровците шо СИГУРНО ќе ми реплицираат у стил „gi glasaftee ete doide zifotot uaa sorosoidi krimenalci" .
Народот не ја избра власта на собраниските избори. Така.. сеедно за кого си гласал.. владата некој друг претходно ја стокмил..

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Како што ги повикаа на разговор двајцана рамковни што го претепаа Тодор Петров така сега и овој ке биде повикан.
Да биде иронијата поголема, истото лице го претепа :) Бекир Асани - Беќо. Не очекувајте никаква реакција ни санкција за лицево, 99ти случај му е ваков.
Странци у своја држава :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.913
Поени од реакции
30.889
Кај нас у провинцијата нема вакви работи :coffee: (космополитски народ)

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Време е протест против полициска бруталност да се организира и џандарката да му плати оштета на малтретираниот Бекир Асани.
Само со тоа? И в затвор да лежи.
Затоа што скопските „ѕивра-мангупи“ сакаат да паркираат на постојка на булевар... што е битно што го закочуваат сообраќајот. Е на вакви со гоооодини им се дозволува од коаЉицискиот партнер.. и... не не бива за држава.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
A после што ќе се деси?
Што сака нека се деси после. Шерифи во Албанија, тука не. Еден само треба да почне. Во овој случај требало да е полицајкава, ама ништо не направила.

Член од
31 јануари 2018
Мислења
99
Поени од реакции
48
баш обратно, треба протест за да биде притворен Бекир Асани.
само никој нема храбост против Албанците да оди во оваа држава. они се овде заштитен вид.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Време е протест против полициска бруталност да се организира и џандарката да му плати оштета на малтретираниот Бекир Асани.
Како само смеела да му вика пајак на ваков мачедонски герој???

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
31 јануари 2018
Мислења
99
Поени од реакции
48
не бива протест против дпмне, одма прават контра протест и со тоа го негираат протестот. уште не е пронајдена одбрана од контрапротест.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Зборувајте ми како циганите и шќиптарите не владеат во државата и биле угнетувани.

#АНТИСОЖИВОТ

B

Bafra

Гостин
Зборувајте ми како циганите и шќиптарите не владеат во државата и биле угнетувани.

#АНТИСОЖИВОТ
Јас па во заблуда сум живеел дека Власите владееле и тоа на цел Балкан :D . Плус Власите со шќиптарите се блиски па не знам што ти сметаат :confused:

Егејци, Власи, Шќиптари, Роми само македонци нема на власт :свиркам:

M

mar30

Гостин
Одма со предрасуди....од кај знаете може се сопнал несакајки ја удрил,може и се удварал то се различити култури у прашање може така се додворуе дечкото еве адет може им је кога му се свига некоја треба да ја скрши од мавање.
Тое е култура на еден народ,култура која е дел од идентитет а идентитетот е нешто за кое ние сите се бориме да го зачуваме.
#двојнистандарди

едит:
"од страна на Б.А. вербално е нападната полициска службеничка, која била на местото на настанот."

мх мх мх ја мислев којзнае шти и направил .....срамота бар два три шамари очекував најмалце.

Последно уредено од модератор:
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Народот не ја избра власта на собраниските избори. Така.. сеедно за кого си гласал.. владата некој друг претходно ја стокмил..
Затоа Грујо бараше 63 пратеници ама ете имало идиоти гласачи инаку да имаше над 63 пратеници ќе беше друго

Sent from my iPad using Tapatalk

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Јас па во заблуда сум живеел дека Власите владееле и тоа на цел Балкан :D . Плус Власите со шќиптарите се блиски па не знам што ти сметаат :confused:

Егејци, Власи, Шќиптари, Роми само македонци нема на власт :свиркам:
Ако си ме читал ќе знаеш дека зборувам и негативно за Власите кој работат против интересите на Македонија.А не знам што лошо си видел од Егејците?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom