- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според thumbnail-от делува на нешто доста информативно. Дефинитивно внимателно ќе го слушам видеото додека зборува говорникот.
Mozes da mi pratis link od klimata da ja zirnam sakam i ja da zimam nekoja takva, i da mi pises so e kako e dali si zadovolen, kako e sega vo ladnovo? I koa kje stigne smetkata kako kje bideKoristam Vivax AERI 18ka veke 20dena vo kuka bez izolacija so drveni prozori mesteni pred 3 godini,gream 30m2 (istok-sever-zapad),sega zasega sum prezadovolen drzam temperatura od 24-25, 95% od vremeto duva na minimum i dosega ja imam primeteno 3 defrosti (ako tolku toa vi e vazno) od koi edniot vcera vecer vo vremetraenje od 2-3 min

TA peckata e samo na akumuliranje, ne ja duvam i pomaga po malku, no ne e toa shto treba. Kako i da e, duri ne dojde FHto, ke bide vaka, ama ne e strashno, kasno se odluciv da se "ekipiram" za zimava taka da koga ke zemis predvid deka ne ni planirav da stavam greenje godinava, i ova e super. Naredna godina ke e drugo.Таа клима е мала за тој простор.Секако треба да имаш дополнителен извор на топлина да и помага.Дали ќе биде печката без или со дување или некоја греалка, сама не може да постигне.А температурата 15 па и 18 е многу ниска, не знам која темп. ви е пријатна за престој.
Според мене прво пробај стави ја на фиксна поголема брзина да дува и провери дали има разлика.Помогни и со термото или нешто друго и накачи некој степен, оти вака измрзнавте.
Ќе се „зборат“ млади се. Мојата печка на пелети досега не направила дефростна комшијата марка Инвентор, правела на пола саат дефрост.
[DOUBLEPOST=1519669084][/DOUBLEPOST]Inace, samo shto gi vidov ovie dva dokumenti deka sum gi dobil so klimata, pa eve ke spodelam ako nekoj nekogas se zainteresira za WN35 modelot na Mitsubishi, eve mu oficijalni dokumenti da si vidi specifikacii.

Sho stan ke imase ti be brat 80m2 so 3,5 da grees541W просек за цел Февруари за 80м2 стан што го грее сама FH35VE. 541*29*4.5*24= 1694 денари.
Температура во дневниот престој 24Ц, во спалните 22Ц.
![]()

..
Температура во дневниот престој 24Ц, во спалните 22Ц.

Jas na AUTO imam ostaveno i fan i dvizenje na zelozinata, pa neka si tera kako znae i umee
Inace poracav dva meraci za struja, naredna nedela ke mi stignat.
Car si be heheheKako sto obekjav....Live Stream od Amber Nordic....pisite ako ima defrost
Kamerava neznam zasto ama naopaku gi dava T i Humudity...gore e Temperaturata momentalno e -3,5C so 68% vlaznost
https://youtu.be/2YjdGognV4Y
Eve go setapot sto go gledate
Прегледај го приврзокот 186340
@Baki, моето Gree change вчера ова време го пуштив, дури сабајле кај 7.30 го направи првиот дефрост, имам канта од поликолор под неа ставено овие денови, да ја пратам колку дефрости ќе прави, ама тешко пак да биде како оваа сабајле што бешеЌе се „зборат“ млади се. Мојата печка на пелети досега не направила дефростна комшијата марка Инвентор, правела на пола саат дефрост.