Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.006
- Поени од реакции
- 50.379
preciziraj de ajde, ako sum kazal nekoja glupost, pa sum smenil stav, ete pogore e daden cel post, crno na belo, kako e napisan, ne onaka kako sto marli go citira, samo del, nego cel post.Не е дека нема капицитет. Него секад си го вртиш муабетот како што ти одговара. 1000 глупости имаш напишано и после даваш смешни оправдувања зашто си пишал така. Менуваш мислења како чорапи. И како сакаш некој воопшто те разбере што сакаш да кажеш?
Sto od istoto ne e tocno, pa ja menuvam mislenje eve ti kazi mi, vaka samo se nadovrzuvas na covek koj ne uspea da ja sfati poentata ...
Zar i ti si do tolku otiden da mislis deka ja tamu ozbilno sum rekol deka inter moze siti da gi tepa 5-0 ...
Ti li najde na forumov da zboris za ispisani gluposti ? : ))))
Duri i u zagrada sum stail, i za takvi ko santino a i tebe, deka ne e seriozno toa sto sum go pisal, taka da neznam sto ne (ti) e jasno u kontekst so toa a i bilo sto drugo.
Lesno e da kazes deka sekad go vrtam muabetot kako mi odgovara, ama ocigledno tesko ke ti bide toa da go objasnis, konkretno so tematikava za koja se debatira.