Да ми платат не би го гледал The Room
Ти да платиш не те земаат во тој филм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ми платат не би го гледал The Room
Ти да платиш не те земаат во тој филм
ве читам пола саат и немам појма шо зборите![]()
Тоа се прашував откако го изгледав, ама не влијае, затоа што и преку овој филм ќе добиеш доволно insight за тоа што било намерата на The Room и отприлика како изгледал. Јас Disaster Artist пред се го разбирам како филм за филм, но има некоја драма повеќе од тоа (бар по мое доживување).[DOUBLEPOST=1519501781][/DOUBLEPOST]@џимеј за Disaster Artist влијае ако не ти е глеан The Room? @Zlatikevichius ?
Јас да го пофалам членот Aleksandar Kirovski на летербоксд. Најверојатно е од форум пошо таму 90 посто од луѓето што ги следам се форумџии, секогаш кога „откривам“ нов филм тој го има гледано и е чекор пред мене во се, браво кој и да е.Guys, кој е martin_14 на LB?
Кај го гледаше?Phantom Thread![]()
Па полош суперхеројски немам гледано мислам.
Глумата е катастрофа, 2-3 добри фајтинг сцени дали има, хуморот О-Ч-А-Е-Н, приказната семи фејл...
Не е секој нов филм "најдобриот марвелов филм?"А го направија најдобриот марвел филм.![]()
Не е секој нов филм "најдобриот марвелов филм?"

wonder woman u avengers univerzumot, samo sto tuka go forsiraat zasto e full negro film ...Го гледаше некој Пантерот? Стварно е толку добар?
Последен пат вака се излажав поради фамата за Авенџери 1 и беше тапа