Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ајде Гуза кој те тииииттттттттттт изгуби го сетов коњ еден небричен,освен на сила удари во тело појма немаш[DOUBLEPOST=1519397624][/DOUBLEPOST]upload_2018-2-23_15-53-48.png

ајде Гуза кој те тииииттттттттттт изгуби го сетов коњ еден небричен,освен на сила удари во тело појма немаш[DOUBLEPOST=1519397624][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 186139
Ич не и одговараат долги размени еве чим имат 6-7 размени или повеќе губит поен вака изморена..
Само рикат ко кобила а другава си ја шетат од еден крај на друг ..

Ич не и одговараат долги размени еве чим имат 6-7 размени или повеќе губит поен вака изморена..
Само рикат ко кобила а другава си ја шетат од еден крај на друг ..
коњ бато, Касаткина само подобар сервис и треба да ги мели ваквите

upload_2018-2-23_16-2-15.png

Дариа ја пратам подолг период и сезонава ја играм сингл секој меч. Досеа сум ќар и то баааѓи над 8000 само на неа денес ја чекам за 50 евра сингл на неа. Ко тропав денојве претходни за алл ин на неа будала ме праевте.

Дариа ја пратам подолг период и сезонава ја играм сингл секој меч. Досеа сум ќар и то баааѓи над 8000 само на неа денес ја чекам за 50 евра сингл на неа. Ко тропав денојве претходни за алл ин на неа будала ме праевте.
па не е за миљони :icon_lol:

Утакмицата за милијарда е Лион 1, слаб коеф само очекував барем 1.70

Иначе тикет ...

Интер - 1
Јуве - 1
Билбао - 1
Лион - 1
Лил - 1Х

6.30 коеф на 15 евра.

Можеш да ми објасниш со 1-2 реченици зошто ти е толку сигурен кец Лавот француски?
Ова тие школски пример за НЕ ВАЛУЕ тип.

Можеш да ми објасниш со 1-2 реченици зошто ти е толку сигурен кец Лавот француски?
Ова тие школски пример за НЕ ВАЛУЕ тип.

Нема валуе, заради тоа и не го играм сингл како шо планирав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom