Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој толку крупно да не ги затвориш, држи се до 20че.Дајте УНАПРЕД типови молим,иам ваучери од фирма.Колега Стефан,дај да пробам тенис нешо за прв пат.Да акнам 60 ден![]()
Идеме на јако со 60чеНемој толку крупно да не ги затвориш, држи се до 20че.
8:0 има Фоњињи во меѓусебни. И јас би го играл ама.. Фоњињи е тешка ретарда. На земја некогаш е Надал некогаш е жена шо и касни. Заебан тип е.Fognini-Bedene 1
2.0 koef![]()
Ги гледав и нејзе и Кербер. Уф, доста тежок дуел е ова, во принцип на Свитолина и лежат пушерки, последните 4 меча против Кербер ги има добиено, лани едно 17 пати ја тепаше Возниацки, али сезонава Кербер игра страшно така да не би се кладел на овој меч. Мислам дека ќе оди плус гемови, би требало да се покољаат двете, ама за сериозно кладење не ми е. Друго има за сериозно кладење.8:0 има Фоњињи во меѓусебни. И јас би го играл ама.. Фоњињи е тешка ретарда. На земја некогаш е Надал некогаш е жена шо и касни. Заебан тип е.
А за Кербер со Свитолина шо мислите? Ја има некој гледано Свитолина? @Stefan-kobe
Че ја играм Свитолина да тепа - сингл и + гемови на лифче. Страшна е Кербер ама че ризикувам.Ги гледав и нејзе и Кербер. Уф, доста тежок дуел е ова, во принцип на Свитолина и лежат пушерки, последните 4 меча против Кербер ги има добиено, лани едно 17 пати ја тепаше Возниацки, али сезонава Кербер игра страшно така да не би се кладел на овој меч. Мислам дека ќе оди плус гемови, би требало да се покољаат двете, ама за сериозно кладење не ми е. Друго има за сериозно кладење.![]()
Друго има за сериозно кладење.![]()
Нека ти пренесе Ставро од сабајле од инбокс, реков тука веќе не постирам типови. (сериозни)
Затоа и го барав сега, да видам дали уплатил педерот, не ми врати ништо. Ќе си дае ручек ако фатил, и ја ќе дадам што го ебав за Стен. Значи два ручеци, шукурац лето иде ќе се гоиме.![]()
Да. И не пиј толку стар си веќе, паднат ти е газот.За милиони?[DOUBLEPOST=1519391459][/DOUBLEPOST]
Вториот го препишав, поголемиот коефициент. Зафатен бев вчера цел ден, плус главата ме искина, бел слон не гледав на два метра.