Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Panathinaikos 2
Solidno se zasilija vo posledno vreme so James I Payne a I pred to imaja dobra ekipa ne se ni Khimki losi ama mislam deka grcite ke dobijat mozi I hen2 da se igra. Ako mu se rizikuva na nekoj mozi DP2.
Do vcera za dvata tima da postignat po 73 kosa barem bese 2.20 denes gi krenale granicite na 74.5 I koef e 2.35 I to mozi da se proba samo ne klavajte milioni da ne dojdi do zabuni posle samo predlog e.

Fognini-Bedene 1
2.0 koef ;)
8:0 има Фоњињи во меѓусебни. И јас би го играл ама.. Фоњињи е тешка ретарда. На земја некогаш е Надал некогаш е жена шо и касни. Заебан тип е.
А за Кербер со Свитолина шо мислите? Ја има некој гледано Свитолина? @Stefan-kobe

8:0 има Фоњињи во меѓусебни. И јас би го играл ама.. Фоњињи е тешка ретарда. На земја некогаш е Надал некогаш е жена шо и касни. Заебан тип е.
А за Кербер со Свитолина шо мислите? Ја има некој гледано Свитолина? @Stefan-kobe
Ги гледав и нејзе и Кербер. Уф, доста тежок дуел е ова, во принцип на Свитолина и лежат пушерки, последните 4 меча против Кербер ги има добиено, лани едно 17 пати ја тепаше Возниацки, али сезонава Кербер игра страшно така да не би се кладел на овој меч. Мислам дека ќе оди плус гемови, би требало да се покољаат двете, ама за сериозно кладење не ми е. Друго има за сериозно кладење. :D

Ги гледав и нејзе и Кербер. Уф, доста тежок дуел е ова, во принцип на Свитолина и лежат пушерки, последните 4 меча против Кербер ги има добиено, лани едно 17 пати ја тепаше Возниацки, али сезонава Кербер игра страшно така да не би се кладел на овој меч. Мислам дека ќе оди плус гемови, би требало да се покољаат двете, ама за сериозно кладење не ми е. Друго има за сериозно кладење. :D
Че ја играм Свитолина да тепа - сингл и + гемови на лифче. Страшна е Кербер ама че ризикувам.
Фала.

Друго има за сериозно кладење. :D

За милиони? :boksix:[DOUBLEPOST=1519391459][/DOUBLEPOST]
Нека ти пренесе Ставро од сабајле од инбокс, реков тука веќе не постирам типови. (сериозни)
Затоа и го барав сега, да видам дали уплатил педерот, не ми врати ништо. Ќе си дае ручек ако фатил, и ја ќе дадам што го ебав за Стен. Значи два ручеци, шукурац лето иде ќе се гоиме. :D

Вториот го препишав, поголемиот коефициент. Зафатен бев вчера цел ден, плус главата ме искина, бел слон не гледав на два метра.

За милиони? :boksix:[DOUBLEPOST=1519391459][/DOUBLEPOST]

Вториот го препишав, поголемиот коефициент. Зафатен бев вчера цел ден, плус главата ме искина, бел слон не гледав на два метра.
Да. И не пиј толку стар си веќе, паднат ти е газот. :pipi:

Утакмицата за милијарда е Лион 1, слаб коеф само очекував барем 1.70

Иначе тикет ...

Интер - 1
Јуве - 1
Билбао - 1
Лион - 1
Лил - 1Х

6.30 коеф на 15 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom