Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да се залаже народот абе сигурно. Еве известуваат дека има редица пред Моцарт и од 18 до 88 години сите уплаќаат.

Вакви добитни ливчиња од 500к денари има се почесто и Моцарт се ептен глупи со бонусите што ги даваат, ама овој со седум ливчиња ептен ги уништи. Рекордер.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Чудни ми се датумите мене.
Уплата на 24 јануари, а натпревари од 14 февруари :unsure:

Nema nishto chudno, za popularni natprevaruvanja kako Liga Evropa i Liga shampioni mocart i po mesec dena unapred vadat kvoti, ne se kako Sportlajf i Kopacka pa da chekash Vtornik i Petok za bilten

Вистина е. Имаш во Моцарт да изиграш сега за Светското во Јуни.. само се ептен глупи. Уште еден ваков во рок од 1 месец, и клуч :)

Иначе добивката е 565 милиони, ама чоеко зема пола, околу 270, пред почеток на ЛШ главен во Моцарт ги откупил за пола цена. Овој има 270 и тие немаат толкава загуба.

Јас работам во Моцарт , вистина е ова човекот си фати 7 тикети кои му се уплатени пред месец , сите му се различни односно слични тикети и стварно е чудо како сите ги фатил ..

Имал голема среќа , во текот на денот ке има и интервју со човекот од Прилеп , Моцарт со овие големи потенцијални добивки и бонуси си го бараше и еве на некој му пукна лото ..

Тоа е тоа , со среќа нека му се .. но не очекувам да се одрази ова на нашава фирма сепак Моцарт е на цел балкан и премногу пари имаат за да влијае ова , некој одма почна демек ке ви касни плата во што јас не верувам на сета таа пара (y)

Вакви лото добивки има можеби еднаш во 5 - 10 години , треба да имаш премногу среќа да фатиш еден а камоли 7 !

Последно уредено:
Иначе мајсторов играл често вакви тикети .. сега баш читам во интервјуто лани на 02 март зел 25000 евра..

Има муда дечково јавно да си каже име и презиме во држава каде што 70% од луѓето зимаат 200 евра плата :D
На лото добиваат луѓе под 100к па не сакаат да им се објавува ни име ни презиме а царов дури и видеа и се..

Со здравје нека си ги троши ама оваа 7+ што ја изиграл на 22 коефициент не ми изгледа дека е случајно

Јас за тикет од 50 евра се тресам, некој фаќа 500.000. :icon_lol:

Него, зошто на Милан е толку висок коефициенто за кец (околу 1.6)????

Леллеел кој го водиво профилов е ѕверотиња, увек знае да опали некој јак твит :D[DOUBLEPOST=1519298551][/DOUBLEPOST]

Тука станува збор за 500к евра :D
Знам, ама се почесто гледам добивкинод 500к ден објавени на фб поради тој бонус од 200к што го даваат.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Веснина +4.5 гема 1.65 коеф

Искрено не знам зошто Касаткина е поставена за толку голем фаворит во овој меч, игра топло-ладно оваа сезона што можеби и не е изненадување со оглед на тоа што на неа земјата повеќе и одговара како подлога, и Веснина исто има лоша сезона, но на овој турнир како да влегува полека во форма, а и мора бидејќи мислам дека брани титула на Индијан Велс, плус ако се земе во предвид тоа дека Касаткина пред 10 дена предаде меч на Белис, и вчерашниот 3-часовен маратон со Конта кој беше исцрпувачки и физички и емотивно, каде Касаткина губеше со 1-0 во сетови и брејк во вториот мислам дека не е толку голем фаворит овде Касаткина, можеби 55-45 шансите на нејзина страна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom