Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каква реклама на Моцарт... Страшно

Можете да замислите сега викендов колку милионски тикети ќе има уплата.
Каква реклама? Шо е страшно, не ми е јасно.. Излезе менаџерот на кладилницата и изјави дека парите после само еден ден му се исплатени на сметката на Ване. Да не требаше некој од СпортЛиве да излези на телевизија?
Милионски тикети можи да има +25% викендов. Ама ко че вида луѓево дека не паѓа спортска така лесно постепено че се откажат.
Ова шо му се случи на Ване наш еднаш на 15 години се случува. Секоја чест батка.

Последно уредено:
Сега Ване треба 200К евра да му исплати на Де Геа како неделна плата :D
Да сум јас на местото на Ване - куферите и Германија, во Babelsberg.
Има да ги налокам свите. Од фудбалери до одржувач на стадион.
Ова е утакмицата шо го збогати:
http://www.betexplorer.com/soccer/world/club-friendly/babelsberg-brandenburger/YHM7PwrN/#ou
А еве го Ване:
http://markukule.mk/Прилепчанецот-Ване-и-лани-во-истиов-пе/

Арсенал извадиле солиден состав, ептен се боси Швеѓаниве 1-1 @1.75

кој ќе ја прави темава повторно за МАЃИИ дајбоже 100 години спортска да не фати

Излезе овај .. баш прееска го листам додатокот и гледам дека играл тој шаркишиан и ми текна на тебе кај го спомна кај се невиде ... бтв
Плзен 1 , Сосиедад х2&2+ , Лацио оди понатака .
Ако излезит сосиедад не играм повеќе ебати слепецот кој курац ме натера да ги играм сосиедад само 2-4г и да ги додадам слепциве од мадрид т1 од 7 минута 1-0 и така остана од 7 минута немаа посериозна шанса ..

Каков голем кец беше Зенит, се погубија шкотланѓаните на -15 степени, незнаеа од кај ги сече ладното. :pos: 2.10 беше за Зенит оди понатаму.

Ако го интересираше некој испадна пикадото од пред пар старни што го пишав...1.25 ама за на тикет е тамам.....не можеме сите Бате Ване да бидеме : D

Ако го интересираше некој испадна пикадото од пред пар старни што го пишав...1.25 ама за на тикет е тамам.....не можеме сите Бате Ване да бидеме : D
Оваа информација сите со нетрпение ја очекувавме. Фала брат. :cuc::cuc::cuc: :icon_mrgr:

Овој Јари се зафркава, вчера на Рамос го преслуша, ама ја мислам дека утре Куевас мора да го сопре, доста му е на овај ?
А што ке кажете, и Мугуруза успат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom