Струмица

абе оди бе..баш саа тва време ка е најпотребно да има вода они им текнало да га сопрат..ц ц ц сопри га вечер кај 2-3 курац..

И кажа еден оти нема вода и саа сите тва нема вода, нема вода. И не им текнало на них туку пукнала некоо цева, знаате ли шо беше вчера тва на Ленинова сабајлето кај 6 саато, мислаш езеро у градо, поплава.

Стрпејте се малко. :smir:

И кажа еден оти нема вода и саа сите тва нема вода, нема вода. И не им текнало на них туку пукнала некоо цева, знаате ли шо беше вчера тва на Ленинова сабајлето кај 6 саато, мислаш езеро у градо, поплава.

Стрпејте се малко. :smir:

Абе оди бе,неспреман бил градо,а шо очекувате,па има такви работи шо се дешават не бива се да биде уред секојпат и право ругате градо,абе киксупермен кажа нешто пред две три страни,изгледа у право е.
Купејте си влажни марамчина,да си забришате смрдливите мишки по малко :)

Шо ќе мее мерак да нема една недела да засмрде малце градо, да корнаме на мишки сите. :pos:

Еваааа јас енус саа приметих оти нема вода.. не бех дома цело време и идам си дома отварам едно чоколадо растопано беше малце... извалах се цел одам да се измиим на чешмата... ко глеем вода нема :kesa:.
Виктораниус не е за смеене една недела без вода да си ти знааш ли шо значи :):):).
Едит:Фала богу дојде водата!:).

Кај нас нема бе, ако може да не забраат. хах
Паника ме фати преги...ај уос џст гоинг то коммит а суисајд :) :P

саа идам од тренинг .... дома нема вода а у салата има арно шо се избајнах тама

избајнах си се едно убаво дојде водата :):) Карпош мала има вода..ај кај мене кој сака да се бајне 100 денара 10 минути без шампон..со шампон 120 :):)

P.S Крпа од дома да си донесате :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom