Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во никој случај не е утакмица за многу пари. Јунајтед 2ка со 2.55 има далеку поголема вредност од било шо да се одигра на Челзи-Барса. Севиља се непрепознатливи оваа сезона, по 5 гола примаат од екипи како Еибар и Бетис. Јас секако ќе играм на 2ка, само ќе чекам да видам стартните 11 колку да се има некоја претстава шо планира Мурињо, и колку да товарам.

Јунајтед не може гол да им даде на села како Хадерсфилд и Барнли а не пак 2ка да ги играм против Севиља. Може ќе тепаат, не викам не, ама нек си ебат мајката со оној раковидниот фудбал што го форсира Мурињо.

Мене Шахтјор ми изгледа на кецовина, ама ете не коментирам да не изгуби уште некој вошкар ко Бегинер цели 13 евра па да ме пцуе.

Спортинг играт се додека не дадат гол. :pos: Ти ебам Португалската лига.

Ајде уште Рамос, срце мое.

Спортинг играт се додека не дадат гол. :pos: Ти ебам Португалската лига.

Ајде уште Рамос, срце мое.
да му ебам левата не е во најдобро светло денес а и Дутра рака на срце му се навикна на ударите..............

на муабетот се виде кој е челенџер играч :pos:

Баерн Т12+ прво.
2,6 коефициент
Според мене,ова има огромна вредност.Исто како Реал М минатата недела т1 и ГГ при 2.75 коефициент.
ПоздраФче

да му ебам левата не е во најдобро светло денес а и Дутра рака на срце му се навикна на ударите..............

на муабетот се виде кој е челенџер играч :pos:

Дутра си го направи своето, сам си се победи.
Само последниот сет го гледав, не е нешто посебно ни Рамос.

За денес дубл
Хокеј ЗОИ
Кореа - Финска 2&6+ 1,50
По дебаклот (мојот дебакл) каде што ги играв Кореа - Чешка 2&6+ и заврши 1-2 за Чешка (резултат од прва третина) каде што Чесите имаа милијарда шанси и евидентен беше квалитетот (се виде Чешка дека изгази и заврши прва во групата пред Канада), па од зицерот што го пропуштив Кореа - Швицарска (0-8) и нормално ревијалниот меч кој и онака немаше да го играм Кореа - Канада (0-4), денес овој натпревар ми има големо валуе.. Финците играа за 1 место против Шведска во последното 3то коло и имаа активен 1-1 резултат во последните 10 мин од натпреварот каде што од одбиен пак од голманот Швеѓаните дадоа за 2-1 и нормално после без голман играа Финците и примија за 3-1.. Небитно ова, муабетот ми е дека евидентна е разликата во квалитет, и мислам дека ептен е зицер утакмицава..

Баерн - Бешикташ 1-1 1,50
Не знам како да ја турам текмава, ептен мириса на 1 али наравно за поголема квота мора вака.. Што знам, можда и х-1 да влезе.. А пак 1 &3+ некако не ми се игра, многу некако ме влече 2-0 дека ќе заврши..

Коеф на финците е никаков имај предвид дека тие се дефанзивна екипа и нешто слично ко со Канаганите ке е Кореа нема квалитет да даде гол а тоа е лошо за ваков тип

Коеф на финците е никаков имај предвид дека тие се дефанзивна екипа и нешто слично ко со Канаганите ке е Кореа нема квалитет да даде гол а тоа е лошо за ваков тип
Па и не се баш дефанзивна, можда така ти изгледало ако го гледаше натпреварот против Шведска (кој го даваа на наша МТВ).. По 5 гола на Норвежаните и немците им бапнаа... Башка кои се Кореа, 0 во мапата на хокејот.. Кадарни се да им збрцаат 6 гола...Само се нервирам што прекрасна квота имаше тогаш за Чешка и пак не испадна маме му ебам а колку моќно делуваа..

Со Шведска незаслужија да загубат тоа сигурно и беа подобри немаа среќа со Германците и Норвежаните умаа феноменален процент на дадени голови од шутеви 25% и 16% ова се огромни проценти Со срека али тука јас кога би бил побрзо би играл 2-2 1.30 коеф како и да е секако ова ми беше стокмена за во живо и ке одлучам во тек како и шо ке уплатам.
Германија Х2 1,77 имаат одличен турнир прикажаа далеку поке од Швајцарија по мене они се фаворити тука

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom