Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ли најде да збориш за катанаџо бе лигле едно,твој Мурџо да беше ОФАНЗИВНО ке играше,ке видиш утре дека севиља ке има 60% +посед на топка.
37425-montela-go-poseti-milanelo-pred-letniot-start-na-podgotovki-na-noviot-milan.jpg

За на тикет утре/задутре перфектен ќе биде Чилиќ-Монфилс 1 ако дадат накај 1.3 квота да се прелажат, Монфилс едвај одеше денеска, не му се ни играше ни ништо, едвај извади некако сила+незнаење на противнок да стигне до победа

За на тикет утре/задутре перфектен ќе биде Чилиќ-Монфилс 1 ако дадат накај 1.3 квота да се прелажат, Монфилс едвај одеше денеска, не му се ни играше ни ништо, едвај извади некако сила+незнаење на противнок да стигне до победа
Ke predade gnasata inace e za milionot na lila ovaj @Stefan-kobe

Иначе ако сакате валуе бет :D

Пикадо во четврток се игра Van Gerwen - Gurney 1 е 1.25 квота во спортлајф...а онлајн е 1.10 :D

Ете 0.15 разлика. Сладете се :D

Дубл денес хокеј
ЗОИ
Канада - Финска 0-5 1,50
Ќе нема голови, ја би ги играл и 0-4 скоро 2 квота е

Финска местис
Хермес - Туто 4,5+ 1,40
Многу голови има на меѓусебните натпревари, скоро секогаш 6+ играат али ај за посигурно идеме со 5+

Глуп си,подобро на ова да паднам отколку утре на Манчеста Х2.

Не, ти си глуп како шахта затоа што мислиш дека мора да се кладиш на тимот за кој што навиваш, па измислуваш идиотски типови.

А глуп си и онака, не мора човек да ти објаснува на примери дека си глуп.

Последно уредено:
1.55 коеф од супертип во спорт лајф, ама ке предаде уште сега знам .

од мене
Бабош 1 и Куевас, овај Елиас не го имам гледано, ама мислам дека редно е Куевас да врзи некоја победа ако се мачеше со Монтеиро.

Последно уредено:
Kerber е за мултимилионски тикет денес,ако изгуби и таа од ова гомново со метро и 12 не уплаќам жени до крај на коцкарската кариера.
Белис играше маестрално вчера,ако повтори ништо чудно да ја опне Мугуруза.
Од фудбалите,Јунајтед треба да е 2,Севиља со Монтела не игра ништо посебно,2.62 вреди.
Шахтјор не верувам да изгуби од Рома ,ништо чудно да лупне кец овде.
Едит-
Бегајте од Чилич бе тоа гомно,0 3 губи во меѓусебните со Монфа,а тоа сепак значи нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom