Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
На 2.2 кај Челзи на гости во двомеч туѓи пари не би ставил, а не пак мои :D многу ги потценувате, незнам што толку запнавте на натпреваров како да мора да го изиграте..

Баерн 2+ прво , а може и 3+ дури и 4+ (екстра квота кој бара )

Штета што двајцава јаделе клоца иначе ако беа во прв состав не им бегаше дебакл на Челзи .. :D
Screenshot_3.png

.Германија Х2 1,77 имаат одличен турнир прикажаа далеку поке од Швајцарија по мене они се фаворити тука
Немачка у случајов Имачка
Канада фаворит со Финска утре :icon_lol:

За денес дубл
Хокеј ЗОИ
Кореа - Финска 2&6+ 1,50
По дебаклот (мојот дебакл) каде што ги играв Кореа - Чешка 2&6+ и заврши 1-2 за Чешка (резултат од прва третина) каде што Чесите имаа милијарда шанси и евидентен беше квалитетот (се виде Чешка дека изгази и заврши прва во групата пред Канада), па од зицерот што го пропуштив Кореа - Швицарска (0-8) и нормално ревијалниот меч кој и онака немаше да го играм Кореа - Канада (0-4), денес овој натпревар ми има големо валуе.. Финците играа за 1 место против Шведска во последното 3то коло и имаа активен 1-1 резултат во последните 10 мин од натпреварот каде што од одбиен пак од голманот Швеѓаните дадоа за 2-1 и нормално после без голман играа Финците и примија за 3-1.. Небитно ова, муабетот ми е дека евидентна е разликата во квалитет, и мислам дека ептен е зицер утакмицава..

Баерн - Бешикташ 1-1 1,50
Не знам како да ја турам текмава, ептен мириса на 1 али наравно за поголема квота мора вака.. Што знам, можда и х-1 да влезе.. А пак 1 &3+ некако не ми се игра, многу некако ме влече 2-0 дека ќе заврши..
:cool:

Бидејќи викендот погодив 10 англиски екипи по 1+ пп,за денеска решив да ги намалам и да ги пробам по 3 на тикет би требало по 3 коеф да прават

Барнсли - Бартон - 1+пп
Ебсфлит - Вокинг - 1+пп
Солихил - Врексам - 1+пп

Бароу - Гејтсхед - 1+пп
Стокпорт - Нунаетон - 1+пп
Нотингем - Ридинг - 1+пп

Првото Солихил 0-0 заврши,ама добро е барем второто помина,на по 500 денари ги играв првото 3.10 второто 3 ќе има 500 за утре за уплаќање :D

E ова е тип за милиони.
Глуп си,подобро на ова да паднам отколку утре на Манчеста Х2.[DOUBLEPOST=1519172915][/DOUBLEPOST]
Според најавите Челзи вечерва ќе игра без шпиц. А што друго може и да се очекува од жабар на клупата? Кога ќе згусти, се знае, катанаџо.

Ти ли најде да збориш за катанаџо бе лигле едно,твој Мурџо да беше ОФАНЗИВНО ке играше,ке видиш утре дека севиља ке има 60% +посед на топка.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom