Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Melzer G - Andujar 1 1.30
Bedene Al - Mauer 1 1.13
Tsurenko - Errani 1 1.70

како ви стои а ?
јас би на Ерани попрво сингл на дуплирање на ваква квота, предосадна тенисерка , кога и е денот тешко да се надигруваш со неа го враќа секое топче и се игра поен за поен секој нејзин меч

Баерн - Бешикташ 1-1 1,50
Не знам како да ја турам текмава, ептен мириса на 1 али наравно за поголема квота мора вака.. Што знам, можда и х-1 да влезе.. А пак 1 &3+ некако не ми се игра, многу некако ме влече 2-0 дека ќе заврши..
Супер размислување.
nick-young-confused-face_nz4mdy.jpg

Баерн - Бешикташ - 1
Челзи - Барса - Х2
Шахтјор - Рома - 1Х
Севиља - Јунајтед - Х2

2.90 коеф на 15 евра уплата.

јас би на Ерани попрво сингл на дуплирање на ваква квота, предосадна тенисерка , кога и е денот тешко да се надигруваш со неа го враќа секое топче и се игра поен за поен секој нејзин меч

Тсуренко е денес за милиони, што би рекол @Stefan-kobe . Јас не гледам како тој глушецот на оваа подлога ќе ја добие Тсуренко. Вчера беше готова да испадне од Сабаленка, ама таа е скроз неискусна, прокоцка водство од два брејка во вториот сет.

@Beginner , сега му е мајката, ставај 13 евра на ова.

Тсуренко е денес за милиони, што би рекол @Stefan-kobe . Јас не гледам како тој глушецот на оваа подлога ќе ја добие Тсуренко. Вчера беше готова да испадне од Сабаленка, ама таа е скроз неискусна, прокоцка водство од два брејка во вториот сет.

Не фала си ставив на Челзи.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom