Makaron
КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
- Член од
- 16 јули 2014
- Мислења
- 7.612
- Поени од реакции
- 11.740
Ми рече да ти кажам.Во ред експерту за туркање на тело од позади и правец на движење на раката при истото.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми рече да ти кажам.Во ред експерту за туркање на тело од позади и правец на движење на раката при истото.

Сеа ќе ти дојди растичот ќе кажва како сме заслепени и ПР машина, како тој е објективниот итн итн.
И за голот со рака објективниот беше нем ко мумија ама тое.
Брат ако Милан заврши пред Интер тоа ќе значи и крај на животот на оваа мизерија што се крие под овој псевдоник или џиберски речено ник. На Стек со кур у гз да му остаам жиК.Би се кладел со Џонтра по лектира дека Милан пред Интер ќе заврши на крај.![]()
![]()
![]()
Преку 20 пати има изведувано пенали за Волфзбург и репрезентација. Кога Кесие не е на терен Родригез е втор изведувач.Не ми е јасно зошто Родригез шутира пенали кај Милан.. Боље Бонучи да шутира коа веќе става дефанзивец изведувач...
Контактот беше внатре во шеснаесетник и тоа требаше да биде пенал штом веќе прегледуваа на Вар не ми е јасно што видоа тие од горе. Сега значи се е у реду и со Вар во врска со овој случај а? Да беше Јувентус во оваа ситуација ќе го тупевте тука како било срам и судии и Вар, а вака со овие смешни трескања ништо не правиме друже.Крпче од Васиљ беше бољи :Д
Иначе се прегледуваше снимката и не досудиле пенал прво пошо е надвор од 16-тник а второ пошо има мал контакт меѓу Калабрија и Запата и тоа влијае на играњето со рака.

Утре ќе видиш како ќе му влезе на Мурињо со осмех од осмица до осмица.Ах Монтела бел ден да не видиш цел живот.
Хрк пу!
1-0Лацио 50 шутеви во гол имаат против Верона и мистерија е како сеуште е 0-0.