Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Младенович нагло ја крена формата, многу тешко и се прави брејк. Денес ја издува Пенг. Ја гледав оваа малата Блинкова со Веснина, навистина е талентирана, многу малку греши, но сервисот и е просечен. Многу тешко ќе и направи брејк на Малденович, а обратно ќе изеде неколку брејкови. Многу убави парови има утре во Доха, пари се прават, не знам што се запна за Конта кога е скроз тежок меч за типување.
Мислење дадов бро, не реков за милиони дека е. :icon_lol: Гледам некоја вредност во квотата со оглед на тоа дека Конта е баш лоша и касни на доста удари, а од друга страна и сам знаеш дека Карлето е многу паметна тенисерка и може да ја полуди со дропови и со бекенд спинови. Конта не е баш бистар играч, склона е на влегување во многу лоши серии. Пиши ПП кои ти се изгледни утре.

Јас не ставив трилион на Јуве,па на Реал Т1&ГГ ќе ставам трилион :cujte:
2.12 :jeeee:

2.4 на Ливерпул има посекако вредност ја кренаја малце формата во последно...

Мене навистина ме радува дека после цело расправање со дебили барем некој сфати како треба исправно да се клади и да размислува за кладењето.

Што мислите дека е најпаметно да се изигра на Реал ?

Многу мал е коефициентот.
Јас ќе идам со Ливерпул 2 и 3+ и Реал 1 и 3+, на 200тка 2000 носи.

Мене навистина ме радува дека после цело расправање со дебили барем некој сфати како треба исправно да се клади и да размислува за кладењето.

Од ко почнав само сингл да играм се гледа подобрување иако не е некоја голема пара сепак не е спринт туку маратон,најмал коеф ми е 1.85 шо го играм и то на кошарки кај шо мислам дека ќе има промени на коеф. Долгорочно носи профит а морам да кажам дека и од тебе многу научив :D

Да се кладиш на Квитова треба или да имаш коњски живци или да си тотален ретард. Јас сум она второто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom