Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ова не можам да го разберам, еј игра 20/30 коефициент и додава 1.55 и на крај паѓа на 1.55 а го фаќа големиот коефициент. :ROFLMAO:

Стефан пола од недобитните тикети ти се ради тоа шо си додал тенис со квота 1.04 за да ти качи 30 денари, не се бламирај тука по темиве да не ти ебам сфе лажливо.

Стефан пола од недобитните тикети ти се ради тоа шо си додал тенис со квота 1.04 за да ти качи 30 денари, не се бламирај тука по темиве да не ти ебам сфе лажливо.
Очекував ваков коментар, али ја бар ради супер тип имам додавано, на пример на сингл никад не сум додавал такви глупоштини. Така да пуши кур ти ебам тоа главата заоблена.

Не, не ни помислив на тоа. Хаос ми беше натпреварот во главата, не ми беше за кладење.
Пишав и јас,најлош меч за коцка,365 пати да играат,не би ставил пари.
Затоа ми беше интересен Џонката со неговите трилион денари [emoji5]

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Очекував ваков коментар, али ја бар ради супер тип имам додавано, на пример на сингл никад не сум додавал такви глупоштини. Така да пуши кур ти ебам тоа главата заоблена.
Сеедно каде и како додаваш такви текми, дебилно е да се смееш на други кога самиот го праиш истото.

Сеедно каде и како додаваш такви текми, дебилно е да се смееш на други кога самиот го праиш истото.
Се ти ебам Кимара. hhh
Него види го АцеРеал, јебе не вади, сместа ме опита за зицери. :icon_lol::icon_lol:

Аце бате, Бедене ми е меѓу најомразените тенисери, а ни Рамос не котира добро на таа листа. Не знам, не би играл на Рамос затоа што овој има добар сервис, али според форма ваљда треба Рамос да добие.

Мислам дека Конта ќе загуби утре, изгубена е во свемирот веќе подолго време, а Карлита сезонава игра повторно добро после ланскиот пад. Башка спора е подлогата до коска, би требало да ја избацува со спинови на бекенд и така да го отвара теренот.

Се ти ебам Кимара. hhh
Него види го АцеРеал, јебе не вади, сместа ме опита за зицери. :icon_lol::icon_lol:

Аце бате, Бедене ми е меѓу најомразените тенисери, а ни Рамос не котира добро на таа листа. Не знам, не би играл на Рамос затоа што овој има добар сервис, али според форма ваљда треба Рамос да добие.

Мислам дека Конта ќе загуби утре, изгубена е во свемирот веќе подолго време, а Карлита сезонава игра повторно добро после ланскиот пад. Башка спора е подлогата до коска, би требало да ја избацува со спинови на бекенд и така да го отвара теренот.
Те следам со Конта .. Него денес Вавринка братот пак изгубил од анонимус .. на пријателов Талон како што видов прв АТП турнир му е и оп прва победа против Стан . Морат да си напрајт пауза или да се откажит го имат дното допрено ..

Дури во кладилница случајно видов дека има огромен коефициент за 2+пп и чиста двојка за Сити.

Се ти ебам Кимара. hhh

Не си ја пикај главата во торба. Пиши си ја Младенович да ти види ГоспоТ.

Виде Вавринка, зицерот над сите зицери, од кој изгуби денес? :pos:

Те следам со Конта .. Него денес Вавринка братот пак изгубил од анонимус .. на пријателов Талон како што видов прв АТП турнир му е и оп прва победа против Стан . Морат да си напрајт пауза или да се откажит го имат дното допрено ..
Мислам дека зборевме пред некој ден оти повреден е Стан и има проблеми со коленото.

Мислам дека зборевме пред некој ден оти повреден е Стан и има проблеми со коленото.

Мислам дека за ова требаше да напишеш пред милионскиот бет. :jajce:

Не си ја пикај главата во торба. Пиши си ја Младенович да ти види ГоспоТ.

Виде Вавринка, зицерот над сите зицери, од кој изгуби денес? :pos:
Па му реков на Петар дека ќе покрие Грикспор 5.5 само не бев сигурен оти немаше 200 години играно. Лани го гледав 2-3 пати, добар сервис, ок форхенд, домашен терен, печен беше за 5.5.

Никад нема да ја пишам Младеновиќ. :icon_lol:

Не знам таков впечаток имам за Конта, многу лошо игра, ја гледав и денес премногу грешки направи.

Па ако е повреден нема потреба да се бламира и да губи од идиоти што до вчера играле тенис со замислен противник во двор .

Никад нема да ја пишам Младеновиќ. :icon_lol:

Не знам таков впечаток имам за Конта, многу лошо игра, ја гледав и денес премногу грешки направи.

Младенович нагло ја крена формата, многу тешко и се прави брејк. Денес ја издува Пенг. Ја гледав оваа малата Блинкова со Веснина, навистина е талентирана, многу малку греши, но сервисот и е просечен. Многу тешко ќе и направи брејк на Малденович, а обратно ќе изеде неколку брејкови. Многу убави парови има утре во Доха, пари се прават, не знам што се запна за Конта кога е скроз тежок меч за типување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom