- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас ова не можам да го разберам, еј игра 20/30 коефициент и додава 1.55 и на крај паѓа на 1.55 а го фаќа големиот коефициент.![]()
Очекував ваков коментар, али ја бар ради супер тип имам додавано, на пример на сингл никад не сум додавал такви глупоштини. Така да пуши кур ти ебам тоа главата заоблена.Стефан пола од недобитните тикети ти се ради тоа шо си додал тенис со квота 1.04 за да ти качи 30 денари, не се бламирај тука по темиве да не ти ебам сфе лажливо.
Беден - Рамос 2?
Сакаш зицери за утре?![]()
Пишав и јас,најлош меч за коцка,365 пати да играат,не би ставил пари.Не, не ни помислив на тоа. Хаос ми беше натпреварот во главата, не ми беше за кладење.
Сеедно каде и како додаваш такви текми, дебилно е да се смееш на други кога самиот го праиш истото.Очекував ваков коментар, али ја бар ради супер тип имам додавано, на пример на сингл никад не сум додавал такви глупоштини. Така да пуши кур ти ебам тоа главата заоблена.
Се ти ебам Кимара. hhhСеедно каде и како додаваш такви текми, дебилно е да се смееш на други кога самиот го праиш истото.
Те следам со Конта .. Него денес Вавринка братот пак изгубил од анонимус .. на пријателов Талон како што видов прв АТП турнир му е и оп прва победа против Стан . Морат да си напрајт пауза или да се откажит го имат дното допрено ..Се ти ебам Кимара. hhh
Него види го АцеРеал, јебе не вади, сместа ме опита за зицери.
Аце бате, Бедене ми е меѓу најомразените тенисери, а ни Рамос не котира добро на таа листа. Не знам, не би играл на Рамос затоа што овој има добар сервис, али според форма ваљда треба Рамос да добие.
Мислам дека Конта ќе загуби утре, изгубена е во свемирот веќе подолго време, а Карлита сезонава игра повторно добро после ланскиот пад. Башка спора е подлогата до коска, би требало да ја избацува со спинови на бекенд и така да го отвара теренот.
Се ти ебам Кимара. hhh
Него види го АцеРеал, јебе не вади, сместа ме опита за зицери.
Аце бате, Бедене ми е меѓу најомразените тенисери, а ни Рамос не котира добро на таа листа. Не знам, не би играл на Рамос затоа што овој има добар сервис, али според форма ваљда треба Рамос да добие.
Мислам дека Конта ќе загуби утре, изгубена е во свемирот веќе подолго време, а Карлита сезонава игра повторно добро после ланскиот пад. Башка спора е подлогата до коска, би требало да ја избацува со спинови на бекенд и така да го отвара теренот.
Мислам дека зборевме пред некој ден оти повреден е Стан и има проблеми со коленото.Те следам со Конта .. Него денес Вавринка братот пак изгубил од анонимус .. на пријателов Талон како што видов прв АТП турнир му е и оп прва победа против Стан . Морат да си напрајт пауза или да се откажит го имат дното допрено ..
Мислам дека зборевме пред некој ден оти повреден е Стан и има проблеми со коленото.
Па му реков на Петар дека ќе покрие Грикспор 5.5 само не бев сигурен оти немаше 200 години играно. Лани го гледав 2-3 пати, добар сервис, ок форхенд, домашен терен, печен беше за 5.5.Не си ја пикај главата во торба. Пиши си ја Младенович да ти види ГоспоТ.
Виде Вавринка, зицерот над сите зицери, од кој изгуби денес?![]()
Па ако е повреден нема потреба да се бламира и да губи од идиоти што до вчера играле тенис со замислен противник во двор .Мислам дека зборевме пред некој ден оти повреден е Стан и има проблеми со коленото.
Никад нема да ја пишам Младеновиќ.
Не знам таков впечаток имам за Конта, многу лошо игра, ја гледав и денес премногу грешки направи.