Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Низ коментариве на стримов се потсетив на една легенда што ја имавме во тимот.
Александар Трниниќ. Каква трупесија од човек, може единствен играч со побавен старт од Вања Коњарски.

Низ коментариве на стримов се потсетив на една легенда што ја имавме во тимот.
Александар Трниниќ. Каква трупесија од човек, може единствен играч со побавен старт од Вања Коњарски.
Edno od prvite zasiluvajna vo drim-timot na Kemal Monteno.

Со 10 кила што ги качив во последниве 5 месеци, пак сум три пати физички поспремен од нигеров. Не знам колку знае фудбал, ама типов ЕДВАЈ ОДИ.
Ако е во ваква кондиција, нема што да бара во Вардар, макар играл и стандардно за Нигерија.

Одбранава како лабаво си го прими вториов гол, а овој Алексовски е тешка тралалајка.
Цветаноски не е лош денес.

Со 10 кила што ги качив во последниве 5 месеци, пак сум три пати физички поспремен од нигеров. Не знам колку знае фудбал, ама типов ЕДВАЈ ОДИ.
Ако е во ваква кондиција, нема што да бара во Вардар, макар играл и стандардно за Нигерија.

Одбранава како лабаво си го прими вториов гол, а овој Алексовски е тешка тралалајка.
Цветаноски не е лош денес.
Se gleda deka ne e spremen kondiciski i fizicki, ama ima fudbal vo nego i toa kako.

И мене ми се допадна како игра нигерот.

Се гледа дека има фудбалска интелегенција, добар осет за пас, знае да загради топка, мислам дека дефинитивно може да внесе стабилност на средината од теренот.

Сега за брзина очигледно дека не може да очекуваме нешто посебно, се надевам дека другиот нигер Битанг ќе придонесе за експлозивност во играта, така да добро би се надополнувале.

Последно уредено:
Dobar e Haruna moze da go spremaat kondiciski inaku za sredina e strasen bas toa sto ni treba ako go zeat i kaerunecot togas ke ima sto da gledame vtoraa polusezona.

Момци зошто на Хамба не му дадоа до сега македонски пасош , па да имаме странец помалку според законот барем колку што знам јас после 3 години престојување играчот има право доколку сака да земе . Очигледно дека проблемот е што тој не сака, за Фелипе ми е јасно поради фактот што му недостасуваат уште 6 месеци до 1 година да се здобие со ова право. Не сум запознаен дали раководството може да побара од играчот да поднесе барање, но доколку може да го сторат тоа до сега можеа да направат Хамба да нема статус на странец и ќе се ослободеше место + за уште еден странец. Што имате да кажете на ова ???
toa so 3 godini prestoj vazi za covek koj e vo brak so makedonski drzavjanin, inaku tek posle 8 godini imas pravo da dobies drzavjanstvo. osven sekako ako FFM odluci deka si i potreben na reprezentacijata, togas moze i po brza postapka, samo sto spored FIFA pravilata tek posle 5 godini imas pravo ako nemas poteklo od drzavata. no hamba ne spaga vo taja kategorija bidejki veke ima oficijalni nastapi za ermenija. kratko kazano, mu falat na hof uste 4,5 godini prestoj ;)

Браво за управата.Гледам Антовски на лев бек браво! Дечкото го знам од У19 играше стандарден и беше страшен Тодороски играше десен а Антовски лев.Стојчевски сеуште верувам во него затоа шо знам шо квалитет има.Алексовски има страшен пад на формата ама овоа се подготовки така да немора ништо да значи.

Лукман, 27-годишниот Нигериец кој има добро педигре од минатто, како репрезентативец на својата земја, со настапи во француската Лига 1 и во украинскиот гигант Динамо Киев ќе добие шестмесечен договор со опција да се продолжи соработката на уште две години, но вардарци се претпазливи со него, затоа што сè зависи од тестовите и степенот на подготвеност.
https://sport1.mk/fudbal/domashno-p...ako-gi-mine-testovite-kje-dobie-shestmesechen

Харуна се гледа дека е оформен играч .....Тоа е многу добра работа,ќе донесе квалитет во средината,може слободно Глигоров да го бутнеме на клупа ,досаден и стар е....Имате жалење во физичката состојба,да искрено тромав е,мислам и дека по негова загубена топка,беше примен вториот гол денеска.... Кондицијата може да се среди за месец дена,за да влезе во поволна форма за игра.Млад е уште,27 години,будалата управа се надевам дека нема да бидат на аматерски договор,која бламажа човек..... Утре јака насловна на Мак Спорт .... Пушташ играчи од Европско и млада постава со тотална заработка од 100.000 евра само.Почисто нема.Велковски,Демири,Николов,Муслиу,Петковски за ништо . Значи цврсти докази за себе пари било ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom