убедливо најдобриот перформанс
Зошто умре бе... го прелажа народот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
убедливо најдобриот перформанс
И мене ми беше мака дека не го гледав на кино. После ми текна дека на факултет имаме кино, па го гледавме вечерва со колегиЏимки пиши ни за Blade Runner 2049![]()
, ниту се разјасни нешто ни ништо, збореа децава и оп крај. Катастрофа е пофалба за филмов, друг збор треба.Твојата може и пореална е, ама кај мене почнува со 1 со самото тоа што успеале да го реализираат. И плус уште 1 доби поради Кејџ затоа што за разлика од многу други, јас си го поштував ко помал. И немав долго време гледано нешто со него, па кога го видов ова си реков таман да видам што прави човекот. Не требашеГо читам @Донев во Moviespotting едвај чекал да го гледаме Mom and Dad. Тој му дал мизерна двојка, јас би му дал -2. Потрошив саат и пол за глупости, ебате филмот никаков. Родители сакаат да си ги убијат децата, децава се кријат во подрум и единственото што ги дели нив и роителите е обична врата. Но, зошто би се мачеле родителиве да ја скршат вратата кога можат цел саат да се обидуваат да влезат. Очајна глума од актеркава што ја глумеше мајката, Кејџ со манијачката фаца немаше потреба да глуми дека сака да убива, таков си е природно. Крајот беше, ниту се разјасни нешто ни ништо, збореа децава и оп крај. Катастрофа е пофалба за филмов, друг збор треба.

Абе има добри филмови Кејџ не викам не, Leaving Las Vegas, Snake Eyes, Con Air, 8mm, Lord of War, Vampire's Kiss, ама ова беше пробивање на дното. Не знам, јака конкуренција има за најлош филм, нека им дадат оскар на сите, нема друго решение.Твојата може и пореална е, ама кај мене почнува со 1 со самото тоа што успеале да го реализираат. И плус уште 1 доби поради Кејџ затоа што за разлика од многу други, јас си го поштував ко помал. И немав долго време гледано нешто со него, па кога го видов ова си реков таман да видам што прави човекот. Не требаше![]()
Го реметат зашто не знае да глуми и ја имаа она шмог фаца у секоја сцена ама се слагам има доста добри и забавни филмчиња со него. Покрај тие што ги спомна ми се допаѓаат и Gone in 60 seconds, The Rock, Face Off, National Treasure и Knowing.Абе има добри филмови Кејџ не викам не, Leaving Las Vegas, Snake Eyes, Con Air, 8mm, Lord of War, Vampire's Kiss, ама ова беше пробивање на дното. Не знам, јака конкуренција има за најлош филм, нека им дадат оскар на сите, нема друго решение.
Абе има добри филмови Кејџ не викам не, Leaving Las Vegas, Snake Eyes, Con Air, 8mm, Lord of War, Vampire's Kiss, /QUOTE]