Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.741
- Поени од реакции
- 27.733
И, што сакаш да кажеш, имаш нешто против тоа?Ако добро разбрав, самите себе си се поистоветуваат со измислениот свемирски брод од тој филмот на Волт Дизни?
И, што сакаш да кажеш, имаш нешто против тоа?Ако добро разбрав, самите себе си се поистоветуваат со измислениот свемирски брод од тој филмот на Волт Дизни?
Не. апсолутно ништо. Секој има право што сака да праи у сопствената спална соба.И, што сакаш да кажеш, имаш нешто против тоа?
Вонземска раса. Соседи на Клингонците.Што кур е па сега тоа?
Да не е нов gender?
Реков дека неам ништо против никои, ни педери, ни трансџендер, ни Килтонци или како и да се нарекувате. Све дур не повредуваш друг, твоја работа.Вонземска раса. Соседи на Клингонците.
Онака од прва...Го гледав Ла Ла по 5ти пат, и со секое гледање се повеќе го сакам. Мислев дека ќе почне да паѓа импресијата после 3тиот, ама слабо.
Секое гледање сум awed од тоа како еден филм може да функционира самостојно еднакво добро колку што функционира како омаж.
Ниту имало ниту ќе има подобар филм деценијава од овој.
Не баш. Објективно, Whiplash е тука некаде, но сепак нешто послаб.
Добар си.Не баш. Објективно, Whiplash е тука некаде, но сепак нешто послаб.
Не знам, јас не сум од таа раса, реков.Реков дека неам ништо против никои, ни педери, ни трансџендер, ни Килтонци или како и да се нарекувате. Све дур не повредуваш друг, твоја работа.
Друго е прашањето како тоа има врска со вкусот за филмови.
убедливо најдобриот перформанс