Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го читам @Донев во Moviespotting едвај чекал да го гледаме Mom and Dad. Тој му дал мизерна двојка, јас би му дал -2. Потрошив саат и пол за глупости, ебате филмот никаков. Родители сакаат да си ги убијат децата, децава се кријат во подрум и единственото што ги дели нив и роителите е обична врата. Но, зошто би се мачеле родителиве да ја скршат вратата кога можат цел саат да се обидуваат да влезат. Очајна глума од актеркава што ја глумеше мајката, Кејџ со манијачката фаца немаше потреба да глуми дека сака да убива, таков си е природно. Крајот беше :гомце:, ниту се разјасни нешто ни ништо, збореа децава и оп крај. Катастрофа е пофалба за филмов, друг збор треба.
Твојата може и пореална е, ама кај мене почнува со 1 со самото тоа што успеале да го реализираат. И плус уште 1 доби поради Кејџ затоа што за разлика од многу други, јас си го поштував ко помал. И немав долго време гледано нешто со него, па кога го видов ова си реков таман да видам што прави човекот. Не требаше :D

Твојата може и пореална е, ама кај мене почнува со 1 со самото тоа што успеале да го реализираат. И плус уште 1 доби поради Кејџ затоа што за разлика од многу други, јас си го поштував ко помал. И немав долго време гледано нешто со него, па кога го видов ова си реков таман да видам што прави човекот. Не требаше :D
Абе има добри филмови Кејџ не викам не, Leaving Las Vegas, Snake Eyes, Con Air, 8mm, Lord of War, Vampire's Kiss, ама ова беше пробивање на дното. Не знам, јака конкуренција има за најлош филм, нека им дадат оскар на сите, нема друго решение.

Абе има добри филмови Кејџ не викам не, Leaving Las Vegas, Snake Eyes, Con Air, 8mm, Lord of War, Vampire's Kiss, ама ова беше пробивање на дното. Не знам, јака конкуренција има за најлош филм, нека им дадат оскар на сите, нема друго решение.
Го реметат зашто не знае да глуми и ја имаа она шмог фаца у секоја сцена ама се слагам има доста добри и забавни филмчиња со него. Покрај тие што ги спомна ми се допаѓаат и Gone in 60 seconds, The Rock, Face Off, National Treasure и Knowing.

Кејџ е во слободен пад и во приватниот живот, камоли во професионалниот. Жена му го остави, децата не го ебат 2 %, плус изгуби скоро 200 милиони долари во погрешни инвестиции. Во последните 10тина години живееше како да нема утре.
Незнам шо прави во последните 2-3 години не сум гледал ништо ново со него, али има ебачки филмови Кејџ во кои си издоминира. The family man и Con Air ми се омилени заедно со Face Off со Џон Траволта.

TIL nema opcija opomeni kaj nekoj sto e moderator. Pismena opomena dzimi. :D
A Lord of War pa eden film sto e, u praga 2 burinja pivo ke kupev da ne go gledav u kino
Ovoj shirea uste na bridget bardot go mava izgleda, ko so e nostalgicar ne bi se iznenadil :D
JLaw ispadna top ako zememe predvid decava u industrijata so im se desava, 90ta e alo... pomlada od nekoi od nas tuka
Za tie godini bi rekol soseam solidni ulogi ima

Башка нема никаков сексепил, ко да ја земале од Долно Седларце и ја ставиле да глуми у филмови.

Нула од жена
Ова треба да се смета ко комплимент. Некои други зборови одбери.
A Lord of War pa eden film sto e, u praga 2 burinja pivo ke kupev da ne go gledav u kino
Ovoj shirea uste na bridget bardot go mava izgleda, ko so e nostalgicar ne bi se iznenadil :D
JLaw ispadna top ako zememe predvid decava u industrijata so im se desava, 90ta e alo... pomlada od nekoi od nas tuka
Za tie godini bi rekol soseam solidni ulogi ima
А што му фали па на Lord of War, баш супер си ја одглуми Кејџ улогата на Орлов. Такви филмови му лежат а не Mom and Dad срања.
Инаку цел ми е гледан Lord of War. :icon_lol:

Кога сме кај децата, Џејкоб Тремблеј е ѕвер! Го памтите? Од Room и Before I Wake. Лани два филма (The Book of Henry и Wonder), и двата не беа којзнае што, ама малиот ѕверски одглуми, секоја чест. А само 11 години има.

Друго одлично дете: Сирша Ронан - 23 години има, а веќе по трет пат е номинирана за Оскар (првиот пат за Atonement, па Brooklyn, и сега за Lady Bird).

Лоренс е веќе стара, и Роби исто, по 27 имаат. Ама убаво рече @wot , и според мене како актерка Лоренс е неспоредливо подобра, и подобри улоги имаше од другава што повеќе се шлепа на убавина.[DOUBLEPOST=1517662138][/DOUBLEPOST]После, го памтите Фреди Хајмор (детето од August Rush, The Golden Compas, Finding Neverland (со мемето со Џони Деп што го убија од ре-употреба, кај што го гушка за да го утеши за некоја глупост), Charlie and the Chocolate Factory, Spiderwick Chronicles)? И тој порасна и ко да ми исчезна некаде. Не сум го видел во филм уште од ко го гледавме A Good Year во клубот.

Друго дете-ѕвезда што исто остана заборавено, а беше одлично - Хејли Џоел Осмент од Forrest Gump, The Sixth Sense, A.I.Artificial Intelligence. Тој мислам дека уште глуми, ама веројатно се лоши улоги во второкласни филмови добива.

Последно уредено:
Брат да прошетам сега од банкана до накафе ќе сретнам 5 женски подобри од џенифер лоренс. Кој 5 бе, во мојава улица имат само 5 од кои појќето се џупки.

Друго одлично дете: Сирша Ронан - 23 години има, а веќе по трет пат е номинирана за Оскар (првиот пат за Atonement, па Brooklyn, и сега за Lady Bird).

После, го памтите Фреди Хајмор (детето од August Rush, The Golden Compas, Finding Neverland (со мемето со Џони Деп што го убија од ре-употреба, кај што го гушка за да го утеши за некоја глупост), Charlie and the Chocolate Factory, Spiderwick Chronicles)? И тој порасна и ко да ми исчезна некаде. Не сум го видел во филм уште од ко го гледавме A Good Year во клубот.

Серша/Сирша е најдобра од младиве актерки, мада да ги прашаш децава ваљда сите ќе ти кажат грда дека им е. :D Мене ми е поубава од Лоренс и Марго, кога веќе си правиме муабет и за лепота, али тоа е субјективна работа. За талент врти кругови околу двете.

Фреди е ист случај ко Ронан, карактеристичен и добар талент уште од мал. Сега е префрлен во последно време на тв, претходно Bates motel, а сега The good doctor.

Не можам да најдам значи истомисленик за нејзината лепота, тоа ти е.
Требаше да ја гуглам
180px-Saoirse_Ronan_2011.jpg

Па кај да најдеш истомисленик бе Маја, фацава е ко редовно да плаќа персоналец во ујп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom