Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Избери 4 утакмици каде шо коеф е 1.50-1.60 за домаќинот, и играј ги 1 дупла победа и 4+. Во просек коеф е 6.70-6.80, 4 утакмици за 50 ден носи околу 100К. 6 листа имам изиграно од кои на 2 имав 3/4 погодени.

Избери 4 утакмици каде шо коеф е 1.50-1.60 за домаќинот, и играј ги 1 дупла победа и 4+. Во просек коеф е 6.70-6.80, 4 утакмици за 50 ден носи околу 100К. 6 листа имам изиграно од кои на 2 имав 3/4 погодени.

Сегде има таков тип или во која клад?

Мешков Брест - Вардар 1

Сеа читам на екипа.мк, Вардар без Борозан, Чупич, Абутович, Штербик и Кањелас. Кањелас мислам дека отпатува со тимот , најверојатно и Карачич не отпатувал.
2.85 е во Спортлајф.

Мешков Брест - Вардар 1

Сеа читам на екипа.мк, Вардар без Борозан, Чупич, Абутович, Штербик и Кањелас. Кањелас мислам дека отпатува со тимот , најверојатно и Карачич не отпатувал.
2.85 е во Спортлајф.
Абе бегај таму, изгубија и од Горење и од Цеље задњите текми... Тежок тип е ова, Вардар и со младинци може да ги тепа....

Во Спортлајф Гаудлок од Милано е на 7.5 граница, имаат голема утка направено, јас го пуштив на 1000рка, па ќе видиме може ќе го прифатат ко добитен ( ако ги даде се разбира, просек му е 15тина поени, ваљда нема денес на 5-6 да заврши) :D

Абе бегај таму, изгубија и од Горење и од Цеље задњите текми... Тежок тип е ова, Вардар и со младинци може да ги тепа....
За оваа квота вреди и тоа како . Мешков се екстра екипа, незнам колку пратиш ракомет.
Е сега сите имаат проблем со тимовите после ЕП, повреди, одмараат некои играчи итн.

Во Спортлајф Гаудлок од Милано е на 7.5 граница, имаат голема утка направено, јас го пуштив на 1000рка, па ќе видиме може ќе го прифатат ко добитен ( ако ги даде се разбира, просек му е 15тина поени, ваљда нема денес на 5-6 да заврши) :D
Go blokiraa gotovo

Сега пробав да направам брз тикет, и иако сеуште на страната стои како 7.5, кога внесувам пари ми вика типот не постои во понудата.
Си ја сфатиле грешката одма, јас уште у 10 и пол го пишав ми го прифатија, ама и дечкото што ми го пушти тикетот одма примети и искоментира дека тешко да ми исплатат. Ќе видиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom