- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.004
- Поени од реакции
- 37.332
И конечно, го завршив предизвикот за јануари. The Infinite Man ме намачи. Прво едвај успеав да го симнам, па се убив од барање превод, не најдов, па го пуштив без превод, и ме измачи со loop-овите. Сериозно, за да го сфатиш ова треба или да имаш неверојатна концентрација, или да си шизофреник. Во моментов првото го немав, а за второто не знам, мислам дека не сум, па претешко ми беше за следење. Прво се трудев, ми беше ок, па кога почна да ме заморува, престанав и да се трудам. И си го изгледав онака, лагано, без да се трудам да сфатам што се случи. Да, ја разбрав пораката, ама ми фалеа и детали во филмов, па на крај ми испадна ко приглуп, со сличен впечаток ко Anti Matter. Инаку, овој беше нај-lo-fi, по Travelling Salesman. 5/10 од мене на крај. И треба да се гледа пак, со превод.
За крај: ARQ > Extracted >>> Anti Matter > The Infinite Man >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Travelling Salesman. Генерално, well done, @Corvus.
Го чекам 01.02. Прогнозирам дека гранде ќе одбере
, па ќе видиме дали ќе погодам.
За крај: ARQ > Extracted >>> Anti Matter > The Infinite Man >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Travelling Salesman. Генерално, well done, @Corvus.
Го чекам 01.02. Прогнозирам дека гранде ќе одбере
неми филмови