Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Идиотизам ако го дадеме за 15 милиони жими се. Крауч нема да им го дадат за 15 да ти ебам неписмената управа.

Нека напраат директна замена барем, Луиз - Жиру

У курац нек се носет, уште Озил ко слободен фалит во Тотенхем да ојт на лето и да не го гледам повеќе Арсенал.

поарно на Вест Хем дај им го за 10м

Џабе дробиме, ми се одмили и доаѓањето на Обемајанг ако условот е Жиру за 15 мил. у Челзи. Ајде, кај Санчез немавме избор, тука Жиру има долг договор, нема потреба клубот да прифаќа било какви понуди, по светското на лето може за уште поголеми пари да го продадеме пошто он е фиксен стартер и ако изигра добро само може да бидеме во добивка.

За Волкот шо последниот гол му е у финалето на ФА пред 3 сезони и шо изигра 2 ипол утакмици извадивме 20 милиони за Жиру 15...
У оваа ситуација 35 се премија...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Во Чемпионшип клубовине не продавват ништо под 20м фунти, Трој Дини го вреднуват на 16м фунти, Керол на 25м фунти, ние првиот напаѓач на Франција го даваме за 15м фунти.
Чисто самоубиство.

Едит: Со доаѓањето на Обамејнаг се калдам дека Лказает ќе дреме на клупа, ќе ја има улогата на Жиру, ќе биде разочаран и налето ќе го продадеме на Атлетико за 25м фунти, нема шанса да играме со Лака и Оба истовремено, Мкитаријан ке ја земе позицијата на Санчез.

Се сомневам во дипломата на Венгер, искрено. Економист не би постапил така со Жиру.

Во Чемпионшип клубовине не продавват ништо под 20м фунти, Трој Дини го вреднуват на 16м фунти, Керол на 25м фунти, ние првиот напаѓач на Франција го даваме за 15м фунти.
Чисто самоубиство
Доколку Дортмунд се сериозни за Мичи и го сакаат само него, тогаш ништо чудно тоа да имало голем удел во цената затоа што Челзи го држи клучот.

Ne veruvam deka e 15m transferot,pa samite pisuvaa deka baraat 28-30m za nego.Italjanxive ne mi se sigurni,di marzio nakaj 13h objavi deka giroud ke ostane sega otisol u chelsea,da go pocekame ornstein legendata moze ke ne iznenadi pak vo 00:00 :D

Како и да е, нема да имам лошо мислење за Жиру кога ќе го гледам во дресот на Челзи. Санчез не го оправдувам.

Човекот нема прва постава играно 2 сезони, има дадeno 23 гола у 2 сезони, 31 година е. Не претерујте со 'неписмени говеда'. И не правете глупи шеги од 40-50 милиона. Плус тоа што трансферот на Обамејанг зависи од трансферот на Жиру. Не бидете смешни.

Санчез једино му замерувам тоа што не мислеше за доброто на клубот, туку алчно си мислеше само на себе. Можеше да потпшише нов договор со Арсенал и да речеше добро ќе играм уште полусезонава ама после си заминувам, еве чисто да можете за поголема сума да ме продадете, да испаднам фер кон вас бидјеќи ме земавте како резерва во Барса и ме напраивте ѕвезда. Ама колку што е Санчез толку е и нашата управа крива што не е способна да раководи со играчите и дозволува секој да си прави што сака, воопшто не дoликуваме на сериозен клуб. Така да више ми се одмили да сум бесен на било кој играч, под други околности да, ама со вака оранизирам клуб... Само за потсмев и лош пример може да служиме кај останатите клубови. Иначе искрено сакам Жиру да не си замине, и би бил многу разочаран ако си замине, првенствено бидејќи е играч кој со срце игра за клубот и самиот изјави јас ако треба ќе бидам резерва само за да помогнам на клубот колку што можам, а второ добро е да ги игра ЛЕ и куп натпреварите, како и да влага резерва кога некој има лош ден или се брка резултат. Ќе се извадеше минутажа но тоа е што е :)

Последно уредено:
Финтата е што бројчано сме ослабнати во нападот, Жиру и Волкот ги играа сите утакмици во ЛЕ, Велбек освен што е бескорисен, многу се повредува, големи шанси се во ЛЕ да останеме само со Лаказет, треба да му се обеќа на Жиру дека на лето може да оде кај сака само нека остане уште некој месец да видиме кај ќе дотераме со ЛЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom