L
Löwe
Гостин
DadadadaКако да ја има кога Федерер е 3x поагресивен и поспремен?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DadadadaКако да ја има кога Федерер е 3x поагресивен и поспремен?
Не брат, нема среќа. Ајде walkover нека направи Cilic, бидејќи сценарио како финалето на Вимблдон ќе биде многу посмешно. Барем нека не плаќаат луѓево билети за мечот, нека одат во театар ако им е дојдено до "комедија".Да бе.Сите се без мадина кога играат против Фед.Или е тоа или овај има среќа,друго незнам што би можело да биде.
Ќе си дојде РГ, ама овај вашиов нема мадиња да дојде таму да видиме до каде сме.; (
4ekaj si go rg.
“it seems like players get blisters when they are playing Federer”
Абе за да ја има истата игра,треба противникот да му дозволи.А Чунг не е толку силен за сам да наметнува игра.Ja ima li Chung denes istata igra kako so Novak?
Федерер преку нив двајца има 5 или 6 Слемови освоено. Од друга странаСамо за Џоле немаше лесен слем како за овие двата,на секој можна титула коските си ги кршеше со Мареј/Фед/Надал.
Ама баш ич не бев сериозен.
Извини ама ќе може и ние да те заебаваме ако Чилич повторно ги соблече гаќите?
Какви повреди брат, глума Holywood левел од страна на Кореецот. Стави и слика на instagram од стапалото, но ајде да не ја исклучуваме можноста дека се работи за photoshop од врвна класа.Идеме јакооо во финале ајмооо,кој очекуваше на овие години дека Федекс ќе изигра вакви години па па па !
Све нешто повредени у пм дали предвреме ги пунат ѓаките или незнам што е стварно
Со Чилич очекувам тешка борба богами нема да биде лесно ипак финале е и се е можно.
Напиша дека може да му направи многу проблеми и дека членот кој пиша дека Чилич нема повеќе од 10 гема да земе лупал глупости. Затоа прашав ако случајно биде реприза на Вимблдон дали може да те заебаваме.За што да ме заебавате? Напишав некаде дека Чилич е фаворит против Федерер и дека ќе го добие?