Australian Open 2018

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ко да бараше начин како да му олесни. Губам 1-0 ај ќе поглумам малку дека сум повреден и ќе му предадам да не го потрошам уште пола саат за финале.

Да бе.Сите се без мадина кога играат против Фед.Или е тоа или овај има среќа,друго незнам што би можело да биде.
Не брат, нема среќа. Ајде walkover нека направи Cilic, бидејќи сценарио како финалето на Вимблдон ќе биде многу посмешно. Барем нека не плаќаат луѓево билети за мечот, нека одат во театар ако им е дојдено до "комедија".

; (

4ekaj si go rg.
Ќе си дојде РГ, ама овај вашиов нема мадиња да дојде таму да видиме до каде сме.

Која мизерија стана тенисов.
Па ќе збориме после 2003-2007 периодот немал конкуренција и се напунил титули? Тогаш пак ќе изиграа нешто Родик, Сафин, Хјуит, Налбандијан, ама кој кур е ова бе? Шо е со луѓево ко да им забранил некој да учествуваат?
Новак, Стен, Мареј, Раонич, Нишикори, Рафа, Делпо? Седум од топ 10 играчи, сите повредени :eek:.
Ова ти е ко у фудбал да се повредат Меси, Нејмар, Азар, Суарез, Дибала, Погба могба итн итн. Да остане само Кикица да игра. Глупа е споредбава и знам дека ќе има коментари од типот, не е он крив. Никој не рече дека е крив.
Плус да не спомнувам дека и со исклучок на овие што ги наведов, и оние што остануваат не можат да пружат максимум. Чилич на Вимби хендикепиран (прво ГС финале играч да е повреден по Рафа 2013 на АО), Чунг денес апла се глеаше дека одглуми, али ајде ќе оставиме 5% стварно да му правеле проблеми жуљевите.
Финалево очекувајте го истово. Кажав веќе пред некој пост, Чилич уште во полуфиналето се жалеше на десно стапало.
Дај нека го укинат тенисов едно 2 години, ова што се дешава не е запамтено.

Ja ima li Chung denes istata igra kako so Novak?
Абе за да ја има истата игра,треба противникот да му дозволи.А Чунг не е толку силен за сам да наметнува игра.
Јас барем вака гледам на работиве.
@The King of Clay
Другар,правен е муабетов 100 пати.Ајде на овај турнир можеби Надал се повреди и му се поклопија коцките.Иако со играва што ја прикажува мислам дека и него ќе го шлапнеше без проблем.
УС опен на Надал му се наредија така?Ништо поразличен не беше турнирот од овај.

Само за Џоле немаше лесен слем како за овие двата,на секој можна титула коските си ги кршеше со Мареј/Фед/Надал.
Федерер преку нив двајца има 5 или 6 Слемови освоено. Од друга страна :):):):):):):)

Последниве 2-3 слема се мизерија реално. Никакво возбудување, никаква резлутатска неизвесност, дури и финалињата беа ко некое осмина или четврт финале. Доволно е да ти текне дека Кевин Андерсон играше ГС финале. :D :D

Предало ќорото џокович а? :pos: Али нема веза, уморот не му игра улога на Федерер, и без тоа царот хрватски не е кадарен да игра повеќе од 2 саата.

Ама баш ич не бев сериозен.

Извини ама ќе може и ние да те заебаваме ако Чилич повторно ги соблече гаќите?

За што да ме заебавате? Напишав некаде дека Чилич е фаворит против Федерер и дека ќе го добие?

Идеме јакооо во финале ајмооо,кој очекуваше на овие години дека Федекс ќе изигра вакви години па па па !
Све нешто повредени у пм дали предвреме ги пунат ѓаките или незнам што е стварно :kuracc:
Со Чилич очекувам тешка борба богами нема да биде лесно ипак финале е и се е можно.

Идеме јакооо во финале ајмооо,кој очекуваше на овие години дека Федекс ќе изигра вакви години па па па !
Све нешто повредени у пм дали предвреме ги пунат ѓаките или незнам што е стварно :kuracc:
Со Чилич очекувам тешка борба богами нема да биде лесно ипак финале е и се е можно.
Какви повреди брат, глума Holywood левел од страна на Кореецот. Стави и слика на instagram од стапалото, но ајде да не ја исклучуваме можноста дека се работи за photoshop од врвна класа.
На страна тоа, имаше ликови што претпоставуваа дека и Лазаров глуми повреда во најважните 2 репрезентативни дуели во неговата пребогата кариера. Чисто да повлечиме една паралела.
Сигурно дека и Чунг по секоја цена првото свое полуфинале сакаше да го предаде. Не знам дали се соочуваше со проблемот од сам старт, но факт е дека не одигра ниту еден саглам поен во мечов.

За што да ме заебавате? Напишав некаде дека Чилич е фаворит против Федерер и дека ќе го добие?
Напиша дека може да му направи многу проблеми и дека членот кој пиша дека Чилич нема повеќе од 10 гема да земе лупал глупости. Затоа прашав ако случајно биде реприза на Вимблдон дали може да те заебаваме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom