Decki ako moze nekoj da mi dade mislenje koja klima bi bila najefikasna vo proctor od okolu 45m2 ( dnevna I kujna spoeni ) vo kukja na prv sprat ( znaci otvorena od site strani )
so dobra izolacija. Pisav eden post pogore ama izgleda od tolku prepukuvanje nikoj ne e zainteresiran da vrati
Se mislev za Gree Lomo 18ka ama citajki povekje se zbuniv odkolku sto mi se razjasni nesto. Budzet imam okolu 50.000. Malku sum laik okolu klimive zatoa ako nekoj moze neka ponudi neso. VIvax, Gree, Haier so bilo spored vas bi bilo ok.
so dobra izolacija. Pisav eden post pogore ama izgleda od tolku prepukuvanje nikoj ne e zainteresiran da vrati
Se mislev za Gree Lomo 18ka ama citajki povekje se zbuniv odkolku sto mi se razjasni nesto. Budzet imam okolu 50.000. Malku sum laik okolu klimive zatoa ako nekoj moze neka ponudi neso. VIvax, Gree, Haier so bilo spored vas bi bilo ok.

Сите кои го читаат овој форум заслужуваат да ги добијат само вистинските информанции ! Јас кажувам 100% вистина со докази ! Грее клоновите лажат штом зинат ! Еден единствен збор немаат кажано вистинит ! Но тоа веќе и без тоа сите добро го знаете 

.....затоа од погрешно место покажуваш фискални и сигурно не одработуваш за Сетек пошо таму неможе да се купи