Eve.potrosuvacka na lg d12ak
Vo prvite 10dena greese 25kvadrati na laden nikogas ne green nov stan a vo ostanatiot period 52kvadrati (ovaa 25kvadrati salon i sobi od 15i 10kvadrati )
Vo sobite imam paneli 1.5kw i 2.5kw. Koi dopolnuvaat od 19-20szepeni do22-23stepeni.
Ima 8sm izolacija i pvc 6komorno.
Pod mene i nad mene nema nikoj vselen i cel stan e na tri strani otvoren istok sever zapad.
Lg to e nameatno na 30stepeni i fan 5 -630m3|h i ja ukluxvam poveke pati na turbo 720m3-h za da ja koristam najgolemata brzina.
Tesko odi ova greenje.relalno na poveke sobi so eden inverter.

Vo prvite 10dena greese 25kvadrati na laden nikogas ne green nov stan a vo ostanatiot period 52kvadrati (ovaa 25kvadrati salon i sobi od 15i 10kvadrati )
Vo sobite imam paneli 1.5kw i 2.5kw. Koi dopolnuvaat od 19-20szepeni do22-23stepeni.
Ima 8sm izolacija i pvc 6komorno.
Pod mene i nad mene nema nikoj vselen i cel stan e na tri strani otvoren istok sever zapad.
Lg to e nameatno na 30stepeni i fan 5 -630m3|h i ja ukluxvam poveke pati na turbo 720m3-h za da ja koristam najgolemata brzina.
Tesko odi ova greenje.relalno na poveke sobi so eden inverter.

nema bas nekoi minusni temperaturi t.e od vreme na vreme a sega citam ke bide do 12 stepeni merenjeva sto gi pravime za potrosuvacka na kw novite t.e tie sto sakaat da zemaat klima da ne gi svakaat mnogu PRECIZNO I TOCNO da ne ispadne dogodina poladno i posle mi trosi mnogu klimava
Se mislev za Gree Lomo 18ka ama citajki povekje se zbuniv odkolku sto mi se razjasni nesto. Budzet imam okolu 50.000. Malku sum laik okolu klimive zatoa ako nekoj moze neka ponudi neso. VIvax, Gree, Haier so bilo spored vas bi bilo ok.

.....затоа од погрешно место покажуваш фискални и сигурно не одработуваш за Сетек пошо таму неможе да се купи