- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873

Дечки,си купив карта,само ова ми го дава.
У ред ли е? Да не заебав што не селектирав седипшта?
@wiksa @Tranquilis некој,помагајте пошто извден сум од памет
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не купиш седиште ќе бидеш во делот за стоење немај гајле.Прегледај го приврзокот 183953 Прегледај го приврзокот 183954
Дечки,си купив карта,само ова ми го дава.
У ред ли е? Да не заебав што не селектирав седипшта?
@wiksa @Tranquilis некој,помагајте пошто извден сум од памет
Е фала ти многу друже.Ако не купиш седиште ќе бидеш во делот за стоење немај гајле.
Не ни помислувај да купуваш седиште, кога ќе се чекираш ќе добиеш рандом седиште зависи кое е слободно и ќе си уживаш, тоа им е тактика за да ти земат парички плус само ништо повеќе
sve si napravil dobro ne se sekiraj, I toa ti e fakturata moze I dva tri dena da kasniЕ фала ти многу друже.
Све сум напраил како што треба нели? Не сум заебал ништо?
Многу прашувам знам,ама прв пат купувам карта.И уште нешто.Знам стига нели пдф This is not a boarding pass,ама не ми стигна мене,тоа стига после чек ин?
Вкупно дозволено е 200 цигари, тоа ти е една штека.Sakam da letam za minhen germanija pa me.interesira kolku steki.cigari mozam da nosam kyfer i kolku vo racen bagaz .fala
На страната од визз требит сам да бараш а на скајскенер или на други страни за споредување на летови би ти дало со поврзвење.Здраво. Би сакал да прашам нешто. На сајтот на визер не можам да најдам, а најверојатно и нема, ама да се обидам и тука. Дали има некоја опција ( преку визер - дали веб сајтот, дали апликација и не знам што друго ) за на пример ако сакам да одам до место до кое нема директен лет од Скопје, да дознаам како е авионски поврзано тоа место преку визер со Скопје ? Да дадам еден пример. Контретно сакам да одам во Литванија. Е сега од Скопје нема директен лет. Дали има некоја опција некаде што ќе ги поврзе Македонија (Скопје конкретно) и Литванија (некој аеродром) преку визер со едно прекачување ? На пример од Скопје до Будимпешта и после од Будимпешта до Вилнус. Или треба секоја комбинација сам да ја барам ? Фала многу.
Некој да каже евтини карти април, мај ? Многу ми се гледаат поскапи за разлика од септември-октомври, секогаш на пролет се поскапи или ?
Па Милано, Рим, Копенхаген или дајте предлог за кај да барам освен Будимпешта, Братислава, Амстердам.За каде поточно бараш?
Март е евтин, Април заради велигденските празници, горе долу е поскап, а мај е горе долу, тука некаде, веќе од мај почнуваат поскапите летни цени.
Дали се поскапи, зависи кое време планираш да патуваш, и каква карта ќе најдеш. Во секој случај се наоѓаат и евтини карти, само треба да се бара.
Па Милано, Рим, Копенхаген или дајте предлог за кај да барам освен Будимпешта, Братислава, Амстердам.
Edno prasanje. Pri online check-in (neli novoto pravilo e within 48 hours) ne mi pobara licni podatoci kako broj na pasos i datum na istekuvanje, samo ime i prezime. Sega na boarding pass nema nikakvi licni podatoci osven ime, prezime i avtomatskiot kod/broj na rezervacija. I toa li e novina vo odnos na prethodno?
Edit: Najdov informacii na nivnata strana, dokolku se patuva niz schengen nema potreba od ostanati podatoci osven ime i prezime. Moze ke mu posluzi na nekoj drug informacijata.