Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам да бидам грешно сфатен, површно ја читнав статијата и ја немам целата "слика", ама ако може псж и сити да имаат толку високи плати, се може да се бајпасира со "нафташки" пари и ова ми е само lame ass excuse. Лш не носи толку пари колку што би можеле да спонзорираат пари на усманов фирмите или аналогно Qatar airways и други фирми на нафташкиве тимови за да се избалансира тој fair play.

П.С. го глеам твитот на Анри и читам коментари доле... еден пишал Озил ако останел и ако сме освоеле ПЛ ќе бил поголема легенда од Анри... :pos::pos::pos:

Одбранава би ја замолил да се разбуди. Ќе не наполнат вака ако се подвижни ко инвалид

Дај нека го измаа Елнени на негово место Џака и Ремзи во игра... Маа промаа у средина да го ебам

Дај нека го измаа Елнени на негово место Џака и Ремзи во игра... Маа промаа у средина да го ебам

И го направи тоа, го стави позади и испадна маестреален потег. Добро тактички одигрна утакмица, почнавме лошо, се поправивме, во второ ги угушивме скроз.

Мореал, секоја чест, имаше мал пад на почетокот на сезоната но човекот неколку сезони по ред е стандардно на ниво, скоро секогаш 8/10 утакмици, со по некоја лоша и по некоја брилијатна како вечерашнава

Ајде сега до Вторник да го потпишеме Ауба,и ќе биде фантастично ако успее и Еванс да го доведе.Не се тие тие веќе Кошиелни и Мерте,а според мене Чемберс и Холдинг не им се квалитетни замени.Па после летото да си се засилуваме средишно и одбранбено......Нека не осветли сонцето и нас со Карабао и ЕЛ :D

Холдинг и те како може да биде достојна замена за Кош, добри игри генерално покажува ама млад е и му треба искуство, ипак е 22 години. Дур се изгради у добар стопер треба да се најде некој ама у Холдинг бар ја гледам солиден играч за некоја година.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Јас некако мислам дека ептен на среќа ни беше победава, ништо не покажавме убав фудбал. Во дефанзива одигравме мудро и добро тактички, а и Челси освен на почетокот не покажа посериозни закани. Единствена асална шанса што ја напраивме ние на натпреварот беше таа на Ивоби која нормално ја утна. Сакам да дочекам едно дерби да одиграме како тоа против Јунајтед и да победиме, ама ајде да не наоѓаме влакно во јајцето, одиме во финале !
П.С. На Вембли поише ние играме отколку Тотенхем :D

Честито победа вчера, ова и пред 1/2 финалев ого реков дека мислам подобро вие ќе се носите со Сити него ли ние...ама тоа не го менува фактот дека неам појма како не можеме да ве победиме цела сезона :D

Со среќа.

..и заебани сте бе, човек да не знае дали да ви посака да освоите титула пошто така може Венгер да остане подолго, а тоа не го сакате.... :D

Честито победа вчера, ова и пред 1/2 финалев ого реков дека мислам подобро вие ќе се носите со Сити него ли ние...ама тоа не го менува фактот дека неам појма како не можеме да ве победиме цела сезона :D

Со среќа.

..и заебани сте бе, човек да не знае дали да ви посака да освоите титула пошто така може Венгер да остане подолго, а тоа не го сакате.... :D

Кој рече дека не го сакаме ? Треба да смени некои работи, али мислам дека е најдобра опција за Арсенал. Сеуште.

Ако стварно причината поради која нема да се земе Обамејанг се финансиите, т.е. недоволната сума на понудени пари од Венгерко, треба групно да рипа цела управа во реката Темза..... Секој пат ли скржави ќе бидеме и ќе ни бегаат сите трансфери, секој пат ли...

“They’ve got a valuation of €60-65m,” Balague told Sky Sports. “At the moment, the last offer from Arsenal is €50m.

“And Borussia Dortmund are starting to think that perhaps Arsenal do not have the ammunition, the money, to pay for the player.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom