Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Поарно во некој рандом Англиски клуб да замини отколку да прави трансфер во Италија или во Шпанија каде не знае јазик,култура,начин на живеење,па друг стил на игра ти реков ми рече..се треба од корен да менва...вака нека си напрај трансфер во Евертон,Њукасл,Стоук....сто пати подобро ќе му биди и полесно ќе се прилагоди..во Интер и да добие шанса ќе биди изгубен случај.
Ех ех ех... што направи, ко небаре првиот фудбалер ќе биде што променува средина. И од каде знаеш дека нема да го биде, па сигурен сум дека би бил најдобар трансфер после Икарди!

И башка тоа Евертон и Интер се два различни поими.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.955
Поени од реакции
116.522
Во Интер би играл позади Икарди, а впрочем он најдобро се снаоѓа кога има напаѓач пред него, сетете се само што правеа со Суарез во таа лудата сезона. Само што дечкото премногу се повредува и мислам дека ќе биде фијаско од трансфер.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Стариџ ке биде достојна замена за Икарди, а би имачле опција и за промеана на формацјата во 4-4-2 или 3-5-2.

Нова идеја за средниот ред е Ковачич. Не знам колку може сериозно да се свати оваа шпекулација.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Тоа е, имавме шанси да поведеме и стандард, утињаме. И Сантон си направи грешка и примивме гол.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Ај што е килав Сантон знаеме туку Перишич на 2-3 пати му кажува кај треба да биде а типов нема појма од позиционирање. Кансело од другата страна бар комбинира нешто со Кандрева.

Ме вади од кожа кога комбинираат таму со додавања пред свој гол и никој нема храброст да ја нагази топката и да повлече напред.

Второ полувреме нека почне со Нагатомо и Брозович наместо Сантон и Гаљардини.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Кансело е доволен десно, не требаат двајца само да центрираат, нека му смени позиција на изгубениот Кандрева.
Едер далеку е од резерва, аут веднаш.
Коларов за 0, парите од Далберт за аеродром во Битола.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Na vakva Roma I Benevento ke I napravese presvrt. Mnogu promarsuvanja I mnogu greski.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Ги пикнавме во шише последните 15-20 минути. Така се игра цел натпревар а не да си додаваат со Ханданович. Ретарди.

Брозович и Перишич добро функционираат и мора да се почне од старт со нив. Нека одмори Гаљардини пошто е дупка сезонава. И преку таквото од Едер импотентниот, празен гол да ну оставјш пак ќе го утне. Нека ги пушти подобро Карамо и Пинамонти нека збираат искуство, буквално ништо нема да изгубиме.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Тежок распоред имавме и не е случајно што имавме резултатска криза. Лацио, Фиорентина и Рома, плус Милан во купот.

Сега можат малце да здивнат и да го играат оној фудбал што го негува Спалети. Башка помина пола сезона и време е за Кансело и Далберт да стартуваат и да се форсира напаѓачки фудбал со гол повеќе од противникот. Ме заболе ако примиме два гола ако дадеме четири, нели. Нека не ми играат пичкарски, нека напаѓаат!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нема шанси:pos::pos:..Лацио пак ќе заврши пред нас а 150 бода му бегавме..ама Лацио за разлика од нас по 5 гола му стега на онаквите мизерни екипи а ние ќе се мачиме цел натпревар со центаршутевите на Кандрева...ееејјј Лацио што секоја година ги продава најдобрите играчи :pos:...нека се распуштат одма цел клуб и нека не постојат да не се нервираме за џабе...немаат никакво оправдување за тоа што немаат победа скоро два месеци...ајде разбирам тешки натпревари,дерби ова она ама наместо да искористат тоа што не играат во Европа тие успеаа се да прокоцкаат..мрш да ти ебам клубот посран поарно за Виола или Удинезе да си навивам.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Нема шанси:pos::pos:..Лацио пак ќе заврши пред нас а 150 бода му бегавме..ама Лацио за разлика од нас по 5 гола му стега на онаквите мизерни екипи а ние ќе се мачиме цел натпревар со центаршутевите на Кандрева...ееејјј Лацио што секоја година ги продава најдобрите играчи :pos:...нека се распуштат одма цел клуб и нека не постојат да не се нервираме за џабе...немаат никакво оправдување за тоа што немаат победа скоро два месеци...ајде разбирам тешки натпревари,дерби ова она ама наместо да искористат тоа што не играат во Европа тие успеаа се да прокоцкаат..мрш да ти ебам клубот посран поарно за Виола или Удинезе да си навивам.
6-7 години сум импотентен према клубов.
Донт гив а фак бе бате и то е ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
6-7 години сум импотентен према клубов.
Донт гив а фак бе бате и то е ;)
Можи во право си...нерви сум потрошил за овие инвалидите,имам плачено како мал кога ќе изгубевме од Милан или Јувентус:pos:,цели реквизити дома од дресој,перници,прекривки,тренерки,јакни...пари имам потрошено на овие мороните за ваков очобол да гледам секоја година,и кога ќе се сетам дека за астрономска сума ме паднаа против Киево лани кога ги чекав т2 1+ (изгубија 2-0 прв натпревар со Де Бур како тренер) ми иди да повратам.....неможам да се помирам што само кај нас играчите не успеваат и само нашите скаути неможат да погодат еден играч ..да му ебам племето нивно смрдено.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
da bideme realni i nie 5 gola im daovme na kievo :)

Inace santon ... so udinese ne koshta 0-1, so fiorentina 1-1 ( iako tuka igrase stoper ), sega roma edna sansa stvori, onaa koja dojde posle negov poklon i dadoa gol. Spaleti uste go igra go razigruva probuva da izmisli topla voda a ne koshta mozebi krucijalni bodovi roshaviov.

Nema sto da se mozga mnogu za denesniov mec, ne trgnavme hrabro, ko sto igraa u zadnji pola saat, u pravo bese komentatorot deka takov pristap treba od start da imame ama ne bese samo toa tuku i taktickite promeni sto keljaviot gi napravi. Otkako vleze eder celosno ja izignoriravme igrata do toj moment sto ja teravme so kandreva i perisic, a toa e konstantno igranje preku krila i so nafrleni topki. Na kreativen sreden red so valerio, vesino i brozovic keljaviot saat vreme odese striktno preku krila, posle mu tekna deka moze i poinaku da se gradi napadot i da se sozdavaat shansi, a toa rezultirase so nekolku dobri priliki i gol.

Jebiga, derbi mec, nekolku promaseni sansi, poklonen gol za roma, i ovoj bod dobro legnuva pred lesniot period sto sledi. Iskreno u ovoj period na losi rezultati, denes izigravme solidno i licevme na tim, dobro im dojde pauzava i steta sto ne pobedija, podobri bevme i zasluzivme pobeda sto ne bese slucaj vo prethodnite dueli.
Ikardi vo prvo imase dve negovi situacii vnatre vo sesnaesterec, izreagira ocajno, i vo vtoro mnogu potfrli, steta, negov gol tuka falese ali sto e tuka, ako i samo Ako spaleti se odluci da ne go forsira mrtviot fudbal preku perisic i kandreva, i ja koristi kreativnosta na odredeni igraci u sredinata ko u zadnji pola saat sto smeni igra, i ako legnat novive igraci, u nikoj slucaj nema da im izbega plasmanot vo LS. Sledni se spal gosti, pa bolonja i krotone doma, genoa, benevento mislam, tuka mora da se zacementiraat na ls pozicija a i mora da se iskoristi losava situacija koja momentalno vladee u roma ( a i lazio kat tad ke zaredat nekolku losi utakmici ).

Kajgana Shop

На врв Bottom