Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.579
- Поени од реакции
- 26.759
The Imposter документарка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Quentin Tarantino Wants Al Pacino For His Manson Movie, As Well.
![]()

Во кино го гледаше?Пила 8 е толку крш шо мислам дека и Корун крена раце од серијалот више
Стариов кај и да е до 2029 ќе му направи чистка на светов
Подобро да направеа серија ќе се викаше Декстер и пилата
Коа ќе умре Tobin Bell нетфликс ќе направи документарец од 30 сезони за неговиот лик и дело 75 години напуни има снимено 64 филма од кои 63 му се викат Пила![]()
Мислам дека нема никаква врска The Handmaiden или пак Mulholland Drive со тематика лгбт филмови, али ајде...Еве ги Taste of Cinema (чии листи ги обожувам, btw, црпам многу идеи, како за месечните предизвици, така и кога не знам што да гледам), ко да ни го прочитаа муабетот, па денеска ја објавија листава:
The 15 Best LGBT Movies of 21 Century
15. The Handmaiden (Park Chan-wook, 2016)
14. Weekend (Andrew Haigh, 2011)
13. Mulholland Drive (David Lynch, 2001)
12. The Duke Of Burgundy (Peter Strickland, 2014)
11. God’s Own Country (Francis Lee, 2017)
10. Being 17 (André Téchiné, 2016)
9. A Fantastic Woman (Sebastián Lelio, 2017)
8. Laurence Anyways (Xavier Dolan, 2012)
7. Stranger by the Lake (Alain Guiraudie, 2013)
6. Brokeback Mountain (Ang Lee, 2005)
5. Blue is the Warmest Color (Abdellatif Kechiche, 2013)
4. The Summer of Sangaile (Alantė Kavaitė, 2015)
3. Carol (Todd Haynes, 2015)
2. Moonlight (Barry Jenkins, 2016)
1. Call Me By Your Name (Luca Guadagnino, 2017)
Па да. Јас кога броев не ги ни сметав како такви, затоа само 6 ми испаднаа (со Weekend кој не сум го забележал, 7). И Carol исто, не е во суштина LGBT филм. Ама ако ги сметаме и нив, од овие 15, 9 сум гледал. А инаку, пред да ја обновам 5x темата на форумов, имав одлучено февруари да ми биде за LGBT филмови, и тоа само заради God's Own Country. Имаше многу позитивни критики за филмот, ама уште го нема на торент.Мислам дека нема никаква врска The Handmaiden или пак Mulholland Drive со тематика лгбт филмови, али ајде...
patrik svejzi go jadese kurot od togasniot 21 godisen dzejk

...ама во другата тема, за да не пребарувам низ темиве, pls. КЛИК ТУКА.Ајде да ве видам, кој ќе погоди најмногу. За 5 дена ги објавуваат номинациите. Секој нека постира по 10 наслови на филмови кои мисли дека ќе бидат номинирани за најдобар филм, до тогаш. Па на крај ќе ги сумираме резултатите.![]()