Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.494
- Поени од реакции
- 10.253
Сите 10 сезони ги изгледав за 6 ДЕНА. Лето 2009. Од петок до среда. BEAT THAT.Си го изедов курот за глупоста што ја треснав во непопуларни мислења.
Сите 10сезони ги изгледав за 22 дена.Некој подобар?
Омилен лик-Рос Гелер,мамата негова кој лик.
Прегледај го приврзокот 181195
Првото појавување му е со најепското хај.
На крај на видеото,се гледа дека му е татко,нема промашај.![]()
За прв пат?Сите 10 сезони ги изгледав за 6 ДЕНА. Лето 2009. Од петок до среда. BEAT THAT.
Да. Претходно гледав рандом епизоди на ТВ, кога ќе начекав на македонските канали. А тогаш се сеќавам дека еден другар кој имаше акаунт на замунда ми ја спушти цела серија и се сеќавам дека таа недела врнеше нонстоп, па немав што да правам и во 6 дена ја изгледав цела. После тоа, ја повторувам секоја година. Од толку што ја сакам серијата, имам направено една интересна работа. Еднаш, ја изгледав цела серија забрзано (во 2 дена мислам), на 4х брзина, (може и повеќе) и запишував секоја сцена каде е снимена. Имам ливче каде имам запишано колку сцени каде се снимени - по сезона.За прв пат?
New Years Resolution ќе ми биде да имам оволку слободно време во живототДа. Претходно гледав рандом епизоди на ТВ, кога ќе начекав на македонските канали. А тогаш се сеќавам дека еден другар кој имаше акаунт на замунда ми ја спушти цела серија и се сеќавам дека таа недела врнеше нонстоп, па немав што да правам и во 6 дена ја изгледав цела. После тоа, ја повторувам секоја година. Од толку што ја сакам серијата, имам направено една интересна работа. Еднаш, ја изгледав цела серија забрзано (во 2 дена мислам), на 4х брзина, (може и повеќе) и запишував секоја сцена каде е снимена. Имам ливче каде имам запишано колку сцени каде се снимени - по сезона.
Следно ми е, кој колку реченици кажува во серијата![]()
Мене пак ми е многу чудно како само 'It's always sunny in Philadelphia' опстојува 12 сезони,а продолжена е за уште две,во вакво политички коректно општество каде што треба многу да внимаваш за да не бидеш етикетиран како расист,сексист и тн.Тие што ја имаат гледано таа серија ќе сфатат за што мислам.Ако за Френдс праат вака, не знам што би праеле со Сајнфелд (појако ремек дело, извинете) и сите коментари за сите врсти на луѓе таму, со сите битни термини, зезање, исмевање и ситуации.
За среќа, Френдс е поактуелна, па не ја чепкаат другава.
Затоа сега скоро сите комедии од УСА се срање (со чест на исклучоци), се е станато политички коректно, што во старт го сјебува хуморот.