Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честито зза победата.13 рекордни утакмици без пораз:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво БЕЛАСИЦААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
П.С Една утакмица не можам да изгледам бе :tapp:...Кога игра Беласица у Струмица,јас имам утакмица надвор од Струмица,кога имам утакмица тука,Беласица игра у гости...ЛоЛ !:(

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Браво БЕЛАСИЦААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
П.С Една утакмица не можам да изгледам бе :tapp:...Кога игра Беласица у Струмица,јас имам утакмица надвор од Струмица,кога имам утакмица тука,Беласица игра у гости...ЛоЛ !:(
ke gledas naprolet:vozbud::vozbud:
ova bese posledno kolo,ako se zema predviv rezultatite na belasica ovaa e i poveke i od uspesna polusezona...13 kola bez poraz!!! abe ke ja zavrsime sezonata bez poraz:P zdravjee do prolet publika vo sto pogolem broj i sekakooo uspesni rezultati,pa da se vratime tamu kaj sto ni e mesto PRVA LIGA!!
pozdraaaaaaaaaaaaaaaaav

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Албанец, има уште до крајот.Не заборавај дека гостувате во Струмица а тука тешко тешко некој зема бод а камоли 3.:smir:

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Албанец, има уште до крајот.Не заборавај дека гостувате во Струмица а тука тешко тешко некој зема бод а камоли 3.:smir:

Nisto ne rekov jas samo sakav da kazam deka pobedivme deneska bidejki Viktoranius se nadevase deka nie sme izgubile. Jas samo ja kazav vistinata .

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Добро де друже не реков ништо лошо.Читав на фанк. слога дека сте есенски прваци и затоа те цитирав ама овде.Nvm очекуваме тврда борба до крајот на првенстово и БЕЛАСИЦА да ја гледаме во 1 лига.

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Добро де друже не реков ништо лошо.Читав на фанк. слога дека сте есенски прваци и затоа те цитирав ама овде.Nvm очекуваме тврда борба до крајот на првенстово и БЕЛАСИЦА да ја гледаме во 1 лига.
Da me citirase tamu sigurno podbro ke svatev . Da i da se vratime tamu kaj sto nie mestoto.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
prvoto (16) kolo sto ke se izigra na prolet belsica igra u gosti so madzari, teteks u gosti so vardar negotino, a sloga so skendija na gosti. znaci za ocekuvanje e uste vo 1 kolo sto ke se izigra na prolet belasica i teteks da ja projdat sloga i ponatamu sami da prodolzat kon 1 liga. ajde braka makedonci, ovaa sezona e nasa (na teteks i na belasica). kraj, kraj i dvete se PLAVI (so belo)

Kajgana Shop

На врв Bottom