- Член од
- 28 февруари 2017
- Мислења
- 2.770
- Поени од реакции
- 2.682
Постот на кој ти одговорив алудираше дека Санчез највеќе натпревари има изиграно на десно, јас само кажав дека тоа беше одамна!А зошто да ги одземаме тие натпревари? Ајде да ги одземеме и последните 100 натпревари за Арсенал, играше со лоши соиграчи, му влијае на статистиката, подобра би имал. За неговиот трансфер и движење по теренот сам си одговори. Ќе се надоврзам на Штеф Матерс, какво крило десно сакате, нема повеќе крила класични како Валенсија, како Бекам, а и тој стандард на играње со крило го поништи дури и Фергусон кога го купи Ешли Јанг кој додека играше на крило целата игра му се темелеше во продори низ централниот дел од теренот и шутеви надвор од шеснаесетникот.
.[DOUBLEPOST=1515925911][/DOUBLEPOST]
Околу трансферот сте забележале дека сме на иста линија ама и за десно крило јас не реков дека го сакам таму! Нека дојде, нека игра на местото каде ќе даде највеќе, ако сака ич нека не се појавува на десно крило!
Се однесувате како еврејска заедница

Никој не запнал, муабетот е кај ќе игра и сега тука секој си има свое гледање, демократија то ти е!Со оваа форма не ни заслужил да игра Рашфорд, ама околностите си го прават своето.И дај не зезајте, ќе чекаме Рашфорд и Марсијал ли играчи да станат па да не вратат назад кај што припаѓаме а у спат да ни ги собере некој таман во период кој ќе им биде peak(ако го достигнат се разбира).
Сте запнале за десно, десно крило што спие покрај десната аут линија одамна нема веќе, башка и Мата игра 'десно крило' според муабетите на вампирот и на хартија, ама у пракса сегде го има само десно не.У секој случај полош од Мата не може да биде.
А околу десното крило Фросе ја акна статистиката, јас никаде не инсистирам да го гледаме Санчез како десно крило

Рашфорд и Марсијал мора да се градат и да се чекаат ако треба оти тие се на некој начин иднината на Јунајтед. Е сега , фактот што би изгубиле минути ако дојде Санчез не мора да биде и лош. Повеќе квалитетни напаѓачи, поголема конкуренција, почесто значи стимулација за подобра работа, не обратно.