Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А зошто да ги одземаме тие натпревари? Ајде да ги одземеме и последните 100 натпревари за Арсенал, играше со лоши соиграчи, му влијае на статистиката, подобра би имал. За неговиот трансфер и движење по теренот сам си одговори. Ќе се надоврзам на Штеф Матерс, какво крило десно сакате, нема повеќе крила класични како Валенсија, како Бекам, а и тој стандард на играње со крило го поништи дури и Фергусон кога го купи Ешли Јанг кој додека играше на крило целата игра му се темелеше во продори низ централниот дел од теренот и шутеви надвор од шеснаесетникот.

.[DOUBLEPOST=1515925911][/DOUBLEPOST]
Постот на кој ти одговорив алудираше дека Санчез највеќе натпревари има изиграно на десно, јас само кажав дека тоа беше одамна!
Околу трансферот сте забележале дека сме на иста линија ама и за десно крило јас не реков дека го сакам таму! Нека дојде, нека игра на местото каде ќе даде највеќе, ако сака ич нека не се појавува на десно крило!
Се однесувате како еврејска заедница:mad:, дури и кога двајца исто зборат, еден мора да докажува дека е поправ од другиот:sick:.
Со оваа форма не ни заслужил да игра Рашфорд, ама околностите си го прават своето.И дај не зезајте, ќе чекаме Рашфорд и Марсијал ли играчи да станат па да не вратат назад кај што припаѓаме а у спат да ни ги собере некој таман во период кој ќе им биде peak(ако го достигнат се разбира).

Сте запнале за десно, десно крило што спие покрај десната аут линија одамна нема веќе, башка и Мата игра 'десно крило' според муабетите на вампирот и на хартија, ама у пракса сегде го има само десно не.У секој случај полош од Мата не може да биде.
Никој не запнал, муабетот е кај ќе игра и сега тука секој си има свое гледање, демократија то ти е!
А околу десното крило Фросе ја акна статистиката, јас никаде не инсистирам да го гледаме Санчез како десно крило:toe:.
Рашфорд и Марсијал мора да се градат и да се чекаат ако треба оти тие се на некој начин иднината на Јунајтед. Е сега , фактот што би изгубиле минути ако дојде Санчез не мора да биде и лош. Повеќе квалитетни напаѓачи, поголема конкуренција, почесто значи стимулација за подобра работа, не обратно.

А околу десното крило Фросе ја акна статистиката, јас никаде не инсистирам да го гледаме Санчез како десно крило:toe:.
Рашфорд и Марсијал мора да се градат и да се чекаат ако треба оти тие се на некој начин иднината на Јунајтед. Е сега , фактот што би изгубиле минути ако дојде Санчез не мора да биде и лош. Повеќе квалитетни напаѓачи, поголема конкуренција, почесто значи стимулација за подобра работа, не обратно.

Не акна Фросе некоја измислена статистика, таа е таква како што е. Ако Санчез дојде тој не им кине минути на Марсијал или на Рашфорд, туку на Мата и Мики, и можеби и на Лингард. Левата крилна позиција е загарантирана за Марсијал и Рашфорд, тие секако скоро никогаш не играат заедно. Еден на друг си ги земаат минутите, нема кој трет да им ги зема. Ако Санчез дојде, Марсијал ќе игра лево, Санчез десно, Мата или Лингард зад шпицот, и Лукаку шпиц. Не знам што не ви е јасно во толку едноставна работа.[DOUBLEPOST=1515927830][/DOUBLEPOST]
Колку сакам тоа во лице да ми го кажеш. Само немој да биде во еден момент Ставро заборави дека е пред компјутер, ја пички сакам ама ти си педер бато..

Ти ако ме стретнеш ќе го погодиш, туку ај. Морон.

Ако дојди Санчез нема да ора стрикно на десно крило зошто тука повеќе слобода ќе има Валенсија како десен бек, а Санчез би бил повеќе повеќе позициониран кон нападот ама десно ориентиран што ќе му дава поддршка на Валенсија.

И за Рашфорд и Марсијал не би влијаел негативно зошто неговото време во Јунајтед би траело колку тоа на РВП, плус не ни верувам дека директно ќе ги загрози.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

@Che59 а замисли кога почнале да го играат лево крило претходно играч само десно, тогаш не се запрашале они као десно крило ке им игра лево?
вакви играчи без размислување се зимаат макар и добро покриен да си на таа позиција а не па во нашиов случај

Sent from my iPhone using Tapatalk

Постот на кој ти одговорив алудираше дека Санчез највеќе натпревари има изиграно на десно, јас само кажав дека тоа беше одамна!
Околу трансферот сте забележале дека сме на иста линија ама и за десно крило јас не реков дека го сакам таму! Нека дојде, нека игра на местото каде ќе даде највеќе, ако сака ич нека не се појавува на десно крило!
Се однесувате како еврејска заедница:mad:, дури и кога двајца исто зборат, еден мора да докажува дека е поправ од другиот:sick:.

Никој не запнал, муабетот е кај ќе игра и сега тука секој си има свое гледање, демократија то ти е!
Секогаш треба да се носат играчи кои ќе те подобрат. Сити има за извоз во офанзивата па пак гледаат да се подобрат и притискаат за Санчез. Ние пусти засекирани на Марсијал и на Рашфорд да не им ги земе некој минутите. Никој ништо не ти зема, напротив здраво е да се има конкуренција, Лингард е чист доказ дека ако играш добро никој не ти зема ни минути ни позиција.

Микитарјан ќе лета, дали зимава како можен дел од трансферот на Санчез, дали на лето, тоа е јасно, само прашање е кога.

@Che59 а замисли кога почнале да го играат лево крило претходно играч само десно, тогаш не се запрашале они као десно крило ке им игра лево?
вакви играчи без размислување се зимаат макар и добро покриен да си на таа позиција а не па во нашиов случај

Sent from my iPhone using Tapatalk
А ја разве что то не так сказал? Все правиљно;)[DOUBLEPOST=1515928212][/DOUBLEPOST]
Секогаш треба да се носат играчи кои ќе те подобрат. Сити има за извоз во офанзивата па пак гледаат да се подобрат и притискаат за Санчез. Ние пусти засекирани на Марсијал и на Рашфорд да не им ги земе некој минутите. Никој ништо не ти зема, напротив здраво е да се има конкуренција, Лингард е чист доказ дека ако играш добро никој не ти зема ни минути ни позиција.

Микитарјан ќе лета, дали зимава како можен дел од трансферот на Санчез, дали на лето, тоа е јасно, само прашање е кога.
Подобро зимава Мики да фаќа џаде, ќе ослободи фонд за плати:)

А ја разве что то не так сказал? Все правиљно;)[DOUBLEPOST=1515928212][/DOUBLEPOST]
Подобро зимава Мики да фаќа џаде, ќе ослободи фонд за плати:)
Пишал еден новинар од Гардијан дека им се допаднал таков епилог на Арсенал па ќе видиме.

Стварно ке биде интересно да се види како би се вклопиле на терен, ако ова што се збори, дека ке играме со тројца во средина, Погба - Матиќ и нов играч.

Ако Марсијал е стандарден на лево, Лукаку напред, Санчез ако го потпишеме, единствено би играл на десно крило. Тука испаѓаат Лингард, Мата и Рашфорд од прва постава.

Сеуште си мислам дека ке иде у Сити Алексис, али ајде...

Мислам дека и да дојде Санчез, Раш и Марсијал ќе продолжат да ротираат. Е сега дали ќе останат лево да ротираат или ќе им се бара друга позиција незнам.
Ако по некоја случајност и 2цата бидат истиснати од стартни 11 очекувам едниот(Марсијал ваљда, Дека Раш е енглез) да си замине на лето.

Санчез не е во составот на Арсенал, денеска:D!
Разврската значи е блиску, да видиме дали Сити или Јунајтед? Моја прогноза или желба сетики Јунајтед;)!

луѓе прајте празни муабети... во една сезона има преку 50-60 утакмици така да за сите ќе има и простор и шанса да се докажат...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Се надевам дека Мурињо гледа како треба да се игра против Сити.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Шо и се правдаш бе не гледаш ли дека врска нема ни таа ни оној глупиот... Жута штампа им е главата, немаат свој став трачари прва рака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom