Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Санчез е експлозивен играч со квалитети да се движи и шутира од секаде и некогаш само на хартија е таму каде што е. Па и лево крило да е, ликов не сфаќа дека за Алексис Санчез правиме муабет, не за Џејмс Морисон од ВБА.

Санчез во Удинезе играше десно крило, во Барселона играше десно крило, за репрезенатцијата најчесто игра десно крило. Дебилот гледа фудбал два месеци и мисли дека Санчез почна да игра фудбал во Арсенал. Ова е најдебилниот лик кој било кога пишувал во фан клубот. Напорен, иритантен, ограничен, дебил.

Санчез во Удинезе играше десно крило, во Барселона играше десно крило, за репрезенатцијата најчесто игра десно крило. Дебилот гледа фудбал два месеци и мисли дека Санчез почна да игра фудбал во Арсенал. Ова е најдебелниот лик кој било кога пишувал во фан клубот. Напорен, иритантен, ограничен, дебил.
Среќа клубов го водат луѓе што си ја знаат работата и запнуваат со се што е на располагање да донесат квалитетни играчи, да беше до фан базата на Манчестер, нит Погба, нит Шо, нит Матиќ ќе ги видевме. Еве иста песна со Алексис, сигурно и за Милинковиќ Савиќ од Лацио како можна трансфер цел ќе се најде некоја страшна реплика.

@Хефест летото заради ова мислам дека те цитирав, кога некој наш ќе ти каже и така не го сакавме, стварно не го сакал :D

Среќа што не си ти или другарка ти Ставрогин или како и да е[DOUBLEPOST=1515880025][/DOUBLEPOST]
Ако тебе да не е машко некое :)
Другарка ми Ставрогин барем не прај лажни фејсбуци за да убоде нешто :toe:

Другарка ми Ставрогин барем не прај лажни фејсбуци за да убоде нешто :toe:
Па многу си олд фешнед фејс не се користи кога сакаш да убодеш нешто... А за другарка ти не се плашам и онака цело време е активен тука нема време за бодење

Реков да дојдам да прочитам шо се дешава, тие фатиле на вампиров му објаснува нешто, а него кутрио ни мајка му ни татко му појче не се труда да му објасна.

Реков да дојдам да прочитам шо се дешава, тие фатиле на вампиров му објаснува нешто, а него кутрио ни мајка му ни татко му појче не се труда да му објасна.
Еве најново, дека треба да му се платат 10 милиони провизија на агентот на Санчез, нешто што не верувам дека е проблем а не е ни многу, со оглед на тоа дека прочури информација дека Челзи за Баркли платиле 7 милиона на агентот.

И ликот што прв го твита секогаш нашиот состав пред сите го пиша ова, таман за вампириа шлог да го мавне пред спиење :sneaky:

Еве најново, дека треба да му се платат 10 милиони провизија на агентот на Санчез, нешто што не верувам дека е проблем а не е ни многу, со оглед на тоа дека прочури информација дека Челзи за Баркли платиле 7 милиона на агентот.

И ликот што прв го твита секогаш нашиот состав пред сите го пиша ова, таман за вампириа шлог да го мавне пред спиење :sneaky:

Ме мавна ама од тебе и од Ставро, од тебе што викаш дека пола тим се продава за Санчез и за оној легендата што вика дека Санчез бил десно крило :giggle:

Јас сфаќам дека и јас бев ментален на 13-14 години кога праевме глупости со баграта низ форумов ама бевме деца и разбиравме фудбал барем.Едно е да не го сакаш играчот во Јунајтед, а друго е да кажеш кај ќе игра.Побогу во овој Јунајтед Санчез и самиот ти кажа дека може и место Лукаку или со него да игра.

ПЛУС ако си глеал од порано фудбал и си го следел тимов ќе сфатиш дека од секогаш стариот преферирал 2ца напаѓача и неговата измената 4-4-2 формација со две пробивни крила и бекови.Не верувам дека тоа му е планот на Мурињо , али кога веќе си тераме инает нека иде.

Ме мавна ама од тебе и од Ставро, од тебе што викаш дека пола тим се продава за Санчез и за оној легендата што вика дека Санчез бил десно крило :giggle:

После ова стисни на мозилата Х и не се логирај веќе :sekc:

XqzAFa0.png

XqzAFa0.png

Се е џабе, се работи за ретард. Со ретардите факти не помогаат, евентуално некоја клоца или шамар можеби би помогнале.

Јас сфаќам дека и јас бев ментален на 13-14 години кога праевме глупости со баграта низ форумов ама бевме деца и разбиравме фудбал барем.Едно е да не го сакаш играчот во Јунајтед, а друго е да кажеш кај ќе игра.Побогу во овој Јунајтед Санчез и самиот ти кажа дека може и место Лукаку или со него да игра.

ПЛУС ако си глеал од порано фудбал и си го следел тимов ќе сфатиш дека од секогаш стариот преферирал 2ца напаѓача и неговата измената 4-4-2 формација со две пробивни крила и бекови.Не верувам дека тоа му е планот на Мурињо , али кога веќе си тераме инает нека иде.
Па кај видовте дека ја не го сакам играчов ??? Јас прашав место кого ќе го игра?

XqzAFa0.png
Од кај знам дека ова за Санчез е?

XqzAFa0.png
Ова за цела кариера до сега, така?
Одземи едно 100 утакмици во Удинезе , каде играше скоро стриктно седмица и почетокот во Барса рецимо 20-30 натпревари му се на десно крило, испаѓа дека освен во репрезенрација( каде игра што сака додуша) ооодамна не заиграл на десно.
За да не се возбудувате џабе, јас бев прв или еден од првите, на форумов, кој се залагаше да се земе Алексис, дури по секоја цена!
Јас додуше не го гледам како десно крило, повеќе центарфор кој ќе го користи пивотирањето на Лукаку, со својата брзина и пробивност!
Во таква поставеност и не ни треба класично десно крило;)!
Голем проблем е што во тој 4-4-2 ке страда минутажата на Марсијал и Рашфорд, за што Вампирија е и у право:toe:.

Одземи едно 100 утакмици во Удинезе , каде играше скоро стриктно седмица и почетокот во Барса рецимо 20-30 натпревари му се на десно крило, испаѓа дека освен во репрезенрација( каде игра што сака додуша) ооодамна не заиграл на десно.
За да не се возбудувате џабе, јас бев прв или еден од првите, на форумов, кој се залагаше да се земе Алексис, дури по секоја цена!
Јас додуше не го гледам како десно крило, повеќе центарфор кој ќе го користи пивотирањето на Лукаку, со својата брзина и пробивност!
Голем проблем е што во тој 4-4-2 ке страда минутажата на Марсијал и Рашфорд, за што Вампирија е и у право:toe:.

Со оваа форма не ни заслужил да игра Рашфорд, ама околностите си го прават своето.И дај не зезајте, ќе чекаме Рашфорд и Марсијал ли играчи да станат па да не вратат назад кај што припаѓаме а у спат да ни ги собере некој таман во период кој ќе им биде peak(ако го достигнат се разбира).

Сте запнале за десно, десно крило што спие покрај десната аут линија одамна нема веќе, башка и Мата игра 'десно крило' според муабетите на вампирот и на хартија, ама у пракса сегде го има само десно не.У секој случај полош од Мата не може да биде.

А зошто да ги одземаме тие натпревари? Ајде да ги одземеме и последните 100 натпревари за Арсенал, играше со лоши соиграчи, му влијае на статистиката, подобра би имал. За неговиот трансфер и движење по теренот сам си одговори. Ќе се надоврзам на Штеф Матерс, какво крило десно сакате, нема повеќе крила класични како Валенсија, како Бекам, а и тој стандард на играње со крило го поништи дури и Фергусон кога го купи Ешли Јанг кој додека играше на крило целата игра му се темелеше во продори низ централниот дел од теренот и шутеви надвор од шеснаесетникот.

Па кај видовте дека ја не го сакам играчов ??? Јас прашав место кого ќе го игра?

Од кај знам дека ова за Санчез е?
За Ерера е.[DOUBLEPOST=1515925911][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Се е џабе, се работи за ретард. Со ретардите факти не помогаат, евентуално некоја клоца или шамар можеби би помогнале.
Колку сакам тоа во лице да ми го кажеш. Само немој да биде во еден момент Ставро заборави дека е пред компјутер, ја пички сакам ама ти си педер бато..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom