Европско првенство 2018 Хрватска- Општа тема

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Каков стил на ракомет очекувате да се игра на првенството

• Вкупно гласачи
    85
Јас не можам да разберам, како можи последните да се закренати за Загреб. Значи буквално нула од спортски луѓе, тотални аналфабети. Од кај им тој порив, свака част.

Јас не можам да разберам, како можи последните да се закренати за Загреб. Значи буквално нула од спортски луѓе, тотални аналфабети. Од кај им тој порив, свака част.
Си има Македонија проблем со одреден процент на народ зависен од мегаломански настани. Од концерт на Стинг до ЕП во ракомет, секаде каде што е вниманието, мора да ги има.

За ehf.tv ви треба Хола за да гледаде со ИП од држава од ЕУ.

Више секое првенство едни исти фаци ги глеаме на трибина.
Гледаат ракомет од првенство на првенствово, ама тоа е..

@Џони Вајсмилер Па и тебе би ти било криво да знаеш дека бесплатно си шетаат и гледаат утакмици и платен смештај, ваљда и џепарлак добиваат, а ти гледаш на мочан стрим пред компјутер или пред тв. :D

@Џони Вајсмилер Па и тебе би ти било криво да знаеш дека бесплатно си шетаат и гледаат утакмици и платен смештај, ваљда и џепарлак добиваат, а ти гледаш на мочан стрим пред компјутер или пред тв. :D

Секој со среќата:toe:

Работат во големи фирми, спонзори на Рфм, добиваат гратиси од фирмата.
Си користат луѓето, зошто да не одат кога е гага?
Има некој кој би одбил?:D

Тој Комита е, стара гарда.:pos:

Изгубени у свемиру ова србиве, не знаат кај се наоѓаат. Играат со 2 играчи плус, се испонаправија технички грешки.

А на ова коментаториве у Телма да им изнаебам све што и на тајм аут не ги затвараат устите!

Џепсон бе.:pos:
Бранко Казаковски- коментатор.:angel:
Видара, Југо, Тони, Горанче-јел мирно спавате?
Бранко Казаковски лебот ви го јади.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom