Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже дај некој тикет така поголем да се изигра па ако треба и она кој колку бодови освојува во групата и слично и да го мавнеме за неколку бонаОтворете тема ФАНТАЗИ ПРОСЕЧЕН КЛАДИОНИЧАР.
Јас ќе отворам плус уште една тема за "правење пари".
Се да има во "менито".![]()
Еве и една кратка храбра прогноза од мене во пресрет на првенството. Очекувам интересно изедначено и изненадувачко првенство. Не е ова некаков си објективен ранкинг туку како мене ми изгледа дека ќе се одвиваат работите.
1. Норвешка
2. Хрватска
3. Германија
4. Данска
-------------------------
5. Унгарија
6. Шведска
7. Франција
8. Шпанија
9. Македонија
10. Исланд
11. Словенија
12. Белорусија
-------------------------
13. Србија
14. Австрија
15. Црна Гора
16. Чешка
* Ова е конечен пласман кој ги зема во предвид, групите и вкрстувањата. Реалната јачина на екипите може да отстапува за по некоја позиција но таков е системот на натпреварување (пример сите 6 екипи во втората фаза од Ц и Д мислам дека ќе бидат појаки од 5тиот и 6тиот од А и Б вкрстената група но заради концептот на натпреварување некои ќе бидат рангирани подолу (во случајот Словенија)
Или во генерални коментари:
- Хрватска нема да брилјира но ќе стигне до медал. Ама нема да е златен.
- Норвешка и Германија ќе бидат во полуфинале.
- Франција и Шпанија ќе разочараат.
- Србија ќе биде тапа, ама ни Исланд не е сјаен - па некој ќе мора да мине.
- Унгарија е потенцијално изненадување.
- Словенците ќе имаат пад во однос на минатото СП.
- И за крај се разбира: Македонија ќе игра солидно, нема да освои којзнае колку бода но ќе биде подобро издание од минатите 2 години сигурно.
И кај мене е исто...Прегледај го приврзокот 183553
Само јас ли имам проблем со ehftv?
Прегледај го приврзокот 183553
Само јас ли имам проблем со ehftv?
Кај има да се гледа голови на играчи?
Sent from my SM-G903F using Tapatalk