Европско првенство 2018 Хрватска- Општа тема

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Каков стил на ракомет очекувате да се игра на првенството

• Вкупно гласачи
    85
Отворете тема ФАНТАЗИ ПРОСЕЧЕН КЛАДИОНИЧАР.
Јас ќе отворам плус уште една тема за "правење пари".:D
Се да има во "менито".:pipi:

Отворете тема ФАНТАЗИ ПРОСЕЧЕН КЛАДИОНИЧАР.
Јас ќе отворам плус уште една тема за "правење пари".:D
Се да има во "менито".:pipi:
Друже дај некој тикет така поголем да се изигра па ако треба и она кој колку бодови освојува во групата и слично и да го мавнеме за неколку бона :D
Нека пише некој во која кладилница има тука за повеќе игри од ракометов..

Еве и една кратка храбра прогноза од мене во пресрет на првенството. Очекувам интересно изедначено и изненадувачко првенство. Не е ова некаков си објективен ранкинг туку како мене ми изгледа дека ќе се одвиваат работите.

1. Норвешка
2. Хрватска
3. Германија
4. Данска
-------------------------
5. Унгарија
6. Шведска
7. Франција
8. Шпанија
9. Македонија
10. Исланд
11. Словенија
12. Белорусија
13. Србија
14. Австрија
15. Црна Гора
16. Чешка

* Ова е конечен пласман кој ги зема во предвид, групите и вкрстувањата. Реалната јачина на екипите може да отстапува за по некоја позиција но таков е системот на натпреварување (пример сите 6 екипи во втората фаза од Ц и Д мислам дека ќе бидат појаки од 5тиот и 6тиот од А и Б вкрстената група но заради концептот на натпреварување некои ќе бидат рангирани подолу (во случајот Словенија)

Или во генерални коментари:
- Хрватска нема да брилјира но ќе стигне до медал. Ама нема да е златен.
- Норвешка и Германија ќе бидат во полуфинале.
- Франција и Шпанија ќе разочараат.
- Србија ќе биде тапа, ама ни Исланд не е сјаен - па некој ќе мора да мине.
- Унгарија е потенцијално изненадување.
- Словенците ќе имаат пад во однос на минатото СП.
- И за крај се разбира: Македонија ќе игра солидно, нема да освои којзнае колку бода но ќе биде подобро издание од минатите 2 години сигурно.

Последно уредено:
Ја незнам Австрија како се совпаѓа со ова ЕП, утре Белорусите ќе ги распукат

Ај некој кој е поупатен :) Дајте предлог телевизија/телевизии каде да се гледаат преноси. Секако, освен Телма.

Еве и една кратка храбра прогноза од мене во пресрет на првенството. Очекувам интересно изедначено и изненадувачко првенство. Не е ова некаков си објективен ранкинг туку како мене ми изгледа дека ќе се одвиваат работите.

1. Норвешка
2. Хрватска
3. Германија
4. Данска
5. Унгарија
6. Шведска
7. Франција
8. Шпанија
9. Македонија
10. Исланд
11. Словенија
12. Белорусија
13. Србија
14. Австрија
15. Црна Гора
16. Чешка

* Ова е конечен пласман кој ги зема во предвид, групите и вкрстувањата. Реалната јачина на екипите може да отстапува за по некоја позиција но таков е системот на натпреварување (пример сите 6 екипи во втората фаза од Ц и Д мислам дека ќе бидат појаки од 5тиот и 6тиот од А и Б вкрстената група но заради концептот на натпреварување некои ќе бидат рангирани подолу (во случајот Словенија)

Или во генерални коментари:
- Хрватска нема да брилјира но ќе стигне до медал. Ама нема да е златен.
- Норвешка и Германија ќе бидат во полуфинале.
- Франција и Шпанија ќе разочараат.
- Србија ќе биде тапа, ама ни Исланд не е сјаен - па некој ќе мора да мине.
- Унгарија е потенцијално изненадување.
- Словенците ќе имаат пад во однос на минатото СП.
- И за крај се разбира: Македонија ќе игра солидно, нема да освои којзнае колку бода но ќе биде подобро издание од минатите 2 години сигурно.

Јас напротив, чувството ми е дека Норвешка овојпат нема шанси да го повторат успехот и да влезат у полуфинале.

Поголеми шанци од Скандинавците им давам на Данците, иако нема да ме чуди овојпат да нема ниту една скандинавска репрезентација во најдобрите четири.

Шпанија и Франција место нив, а за Унгарија исто би очекувал да се изненадувањето на првенството.

проблем со трасата :icon_lol:

Кај се дешава с Швеџанима? :shook:
Исланд ги цепе ко сељак џак брашно. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom