Струмица

Abe znam toa, koga sum vo Strumica odam striktno vo Sub Club, Maf Maf koga ima nesto tehno, haus. Znaat i barovite da iznenadat so nesto elektronsko ponekogas ama i sami znaeme deka turbo folk i slicno im nosi pogolema zarabotka.
Zborot mi bese za diskotekite koi rabotat do nautro a toa se selekt i platinum ama ako sakas satriktno turbo folk pesni poto4no beter od kafani se stanati ,dodeka maf maf i sub club delat od site i nikogas ne pustat turbo folk.

Zborot mi bese za diskotekite koi rabotat do nautro a toa se selekt i platinum ama ako sakas satriktno turbo folk pesni poto4no beter od kafani se stanati ,dodeka maf maf i sub club delat od site i nikogas ne pustat turbo folk.

Od koga ne si ojdel u mafkata? :D

Abe znam toa, koga sum vo Strumica odam striktno vo Sub Club, Maf Maf koga ima nesto tehno, haus. Znaat i barovite da iznenadat so nesto elektronsko ponekogas ama i sami znaeme deka turbo folk i slicno im nosi pogolema zarabotka.

Два - три кафичи (добро и полупразен TNT, завторена Сцена).

Нема ноќен живот, у Битола е две класи подобар да не прааме мабает за Скопје.
Струмица оште е на стара слава, од 90тите.

Нема ноќен живот, у Битола е две класи подобар да не прааме мабает за Скопје.
Струмица оште е на стара слава, од 90тите.

Pa normalno za Skopje brat, tamu sum poveke od Strumica ka sum u MK i nema zbor, daleko podobri zurki. Jas mislam oti Strumica ima kvalitet da dobii mesto kako MKC ili Epicentar, da se roka sekoj vikend:icon_mrgr:

Pa normalno za Skopje brat, tamu sum poveke od Strumica ka sum u MK i nema zbor, daleko podobri zurki. Jas mislam oti Strumica ima kvalitet da dobii mesto kako MKC ili Epicentar, da se roka sekoj vikend:icon_mrgr:

Нема веќе народ баче, избега младината.

Ima kafani i toa dosta, inaku da se odi i po kafani pa bar, ili direktno kafici, pabovi, zavisi do lugjeto.[DOUBLEPOST=1515635208][/DOUBLEPOST]

Odi po drugite gradovi i ke vidis zosto taka vikat za Strumica :icon_mrgr:

Сигурно неможе да биде бетер во другиве градови, мора да е исто а може и да се за нијанса боље. xD

Бујрум : :pos:
http://www.strumicacity.com/2018/01/09/клуб-платинум-и-енерџи-бенд-ве-поканув/

.

тва шоо арно кратко траа :)

барем зимата да си работаше на топло xD

Znae nekoj nekoja bajacka ili gatacka vo strumica i okolinata ?
Има едно 10 години како немам ојдено. Имаше една гледачка на кафе во Пиперево. Мислам Ронче, или Рони се викаше. Стварно погодуваше ама не знам ни дали уште гледа и дали е воопшто жива

тва шоо арно кратко траа :)

барем зимата да си работаше на топло xD

Шо нема да траа кратко ка само на Ерапшн се пнеше. У почетоко имаше народче ама после 10-15 исти души се мајаа само. Ај мош за следната сезона ќе га отворат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom